Άγριες Μέλισσες: Ραγδαίες οι εξελίξεις – Λύτρωση για την Ελένη, εφιάλτης για τη Σοφούλα

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες όπου η Ελένη θα είναι ξανά κατηγορούμενη για φόνο, ενώ ο Βόσκαρης οδηγείται στον εισαγγελέα. Ο Τάκης αποκαλύπτει στο Διαφάνι όλα όσα έκανε η Δρόσω τα έξι χρόνια που έλειπε. Ο Μελέτης προς απογοήτευση της Πηνελόπης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ζορζέτ και να αφήσει για πάντα πίσω το παρελθόν του.

Σύμφωνα με το MyTv, η Ελένη βλέποντας πως η Σοφούλα κινδυνεύει στα χέρια του Βόσκαρη και πως εκείνος συνεχίζει να προσπαθεί να την κλείσει και πάλι φυλακή αποφασίζει να προχωρήσει στην καταγγελία εναντίον του. Ο Τόλλιας και η Παγώνα είναι σε απελπισία με τον επικείμενο γάμο της κόρης τους με τον Βόσκαρη μιας και η μικρή δεν ακούει κανέναν. Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, ένα αναπάντεχο γεγονός φαίνεται πως θα δώσει τέλος στο μαρτύριό τους αλλά και στης Ελένης, καθώς η καταγγελία της φτάνει στα σωστά χέρια και ο Βόσκαρης οδηγείται αμέσως στον εισαγγελέα για να ανακριθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη , η οποία αποφασίζει να της αποκαλύψει όλα όσα πέρασαν στη φυλακή στα χέρια του Βόσκαρη τόσο η ίδια όσο και οι άλλες γυναίκες. Η Σοφούλα καταλαβαίνει το λάθος της και νιώθει αποκομμένη απ’ όλους. Την ίδια στιγμή το παρελθόν της Δρόσως γίνεται γνωστό σε όλο το Διαφάνι και η κοπέλα δέχεται τις προσβολές των κατοίκων. Όμως, ο Κωνσταντής στέκεται στο πλευρό της. Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη καθώς τα στοιχεία που έχουν σε βάρος του δεν επαρκούν για να τον κλείσουν στην φυλακή. Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι ανήσυχοι γνωρίζοντας πως είναι και πάλι ελεύθερος. Η Ασημίνα και η Μυρσίνη έρχονται ξανά σε σύγκρουση έπειτα από μια απόφαση της πεθεράς της για τον Σέργιο.

Μια άσχημη εξέλιξη περιμένει την Ελένη κα τον Λάμπρο καθώς ο Βόσκαρης καταφέρνει να την εμπλέξει και πάλι σε φόνο. Ο Νέστορας αποφασίζει να προχωρήσει σε πράξη αυτοθυσίας για να τη σώσει. Ο Μελέτης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη Ζορζέτ προκαλώντας την έντονη ενόχληση της Πηνελόπης.

Πηγή: MyTV

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ