“Άγριες Μέλισσες”: Το παρασκήνιο πίσω από την τολμηρή ερωτική σκηνή Τρίγγου-Βασιλώττου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Επειδή σε είδα να «ψήνεσαι» πολύ με την Απαγορευμένη Ατζέντα που είχε τίτλο Από το κρεβάτι της Ασημίνας και τις «Άγριες Μέλισσες», σε «Όργιο» ο Βασιλώττος, είπα να επανέλθω για να σε ενημερώσω πως πριν γυριστεί η επίμαχη τολμηρή, αισθησιακή σκηνή η εξαίρετη Έλλη Τρίγγου και ο τάχιστα ανερχόμενος Γιάννης Βασιλώττος το είχαν κάνει το…rapid test τους για τον κορονοϊό.

Θα μου πεις, συχνά-πυκνά κάνουν όλοι οι συντελεστές της τοπ σειράς αυτό το τεστ, και θα σου απαντήσω πως ειδικά πριν την ερωτική σκηνή τους, που από ότι έμαθα…άναψε φωτιές! Διότι τόσο πάθος και τόση «φωτιά», πως να μην βγάλουν και αποτέλεσμα… φωτιά; Λάβετε θέσεις λοιπόν γιατί η σκηνή αυτή έρχεται και θέλει το ζευγάρι να πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο σπίτι του Μπάμπη, πριν τους κάνουν …τσακωτούς!

Η «χημεία» Τρίγγου-Βασιλώττου έχει δημιουργήσει ήδη αίσθηση απ’τα πρώτα τους φιλιά, οπότε φαντάσου τι έρχεται με την ερωτική σκηνή…Να σημειώσω εδώ ότι η Τρίγγου τα έχει «σπάσει» σε θεατρικές παραστάσεις -με πιο πρόσφατη τον κατά Κακλέα Ρινόκερδο-και δικαίως θεωρείται απ’τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Όσο για τον Βασιλώττο; Με το που…έσκασε μύτη στην τηλεόραση, έχοντας κάνει σινεμά και θέατρο, «πυρπόλησε» το γυναικείο κοινό και είδε τις…μετοχές του να χτυπάνε κόκκινο. Είναι και καλός ηθοποιός, έχει και «χημεία »με την Τρίγγου κι άντε να δω πως θα ξεμπερδέψουν ως Ασημίνα και Μπάμπης με τον παράνομο έρωτά τους που θα …ρίξει το Διαφάνι-το οποίο δεν είναι και δύσκολο!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ