Η σειρά “The Queen’s Gambit” σπάει όλα τα ρεκόρ του Netflix

Η νέα σειρά του Netflix “The Queen’s Gambit” σπάει όλα τα ρεκόρ στην ιστορία της πλατφόρμας. Η εταιρεία σε ανακοίνωση της έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία θέασης της χρονιάς και δείχνουν πόσοι χρήστες είδαν τουλάχιστον δύο λέπτα από οποιαδήποτε σειρά ή σόου.

Στην περίπτωση της δραματικής σειράς με θέμα την ιστορία μιας δεινής σκακίστριας “The Queen’s Gambit,” ο αριθμός είναι 62 εκατομμύρια σε μόλις 28 ημέρες από την πρεμιέρα της. Έτσι έγινε η πιο δημοφιλής μίνι σειρά με σενάριο που μεταδόθηκε ποτέ στο Netflix. Το “The Queen’s Gambit” άφησε πίσω αρκετές άλλες αξιόλογες μίνι σειρές όπως το “Godless” και το “The Witcher”. Η άλλη μεγάλη επιτυχία του Netflix για το 2020 ήταν η σειρά ντοκιμαντέρ «Tiger King» με 64 εκατομμύρια θεατές τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας τους, αλλά πρόκειται για σειρά χωρίς σενάριο.

Η Anya Taylor-Joy και τον Bill Camp δίνουν ρεσιτάλ και έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες τους. Η σειρά μάλιστα βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων σε 63 χώρες, όπως ΗΠΑ, Ρωσία και Ισραήλ αλλά και στο top 10 σε 93 χώρες συνολικά. Αναμφίβολα πρόκειται για τεράστια επιτυχία για την δραματική σειρά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ