GNTM: Γιατί βγήκε εκτός εαυτού ο Έντουαρντ; – Τα “γαλλικά” και οι μπηχτές – ΒΙΝΤΕΟ

Η συγκατοίκηση στο σπίτι του GNTM αρχίζει και γίνεται αφόρητη για κάποιους. Τα πιάτα, τα οποία δημιουργούν στίβα στην κουζίνα ήταν το θέμα που έβγαλε εκτός εαυτού κάποιους. Η Μαριαγάπη καθάρισε το… χάλι στην κουζίνα του σπιτιού του GNTM ωστόσο, κάποιοι δεν το εκτίμησαν.

«Ήθελα να κατέβω από το κρεβάτι και να την πλακώσω στο ξύλο. Θέλω να πω στην αγαπητή Μαρινέλα ότι είτε καθάριζε η Μαρινέλα είτε δεν καθάριζε ή όταν καθάριζε αυτή ή δεν καθάριζε, ούτως ή άλλως και πριν δεν τους εκτιμούσα, δεν περίμενα να καθαρίσουν για να τους εκτιμήσω» είπε η Ρασέλ.

«Το εκτιμώ που καθάρισε, αλλά με το σημείωμα δείχνεις ότι “εγώ το έκανα και ξέρω ότι το πρωί θα έρθουν οι κάμερες και θα το δουν όλοι και θα με αποθεώσουν και η μαμά μου θα είναι περήφανη”. Εντάξει, γελάω λίγο με αυτό, αλλά και πάλι δεν με ενοχλεί», τόνισε ο Έντουαρντ, αφού είχε δώσει πρώτα το… φιλί του Ιούδα στην συμπαίκτριά του. Ο Δημοσθένης δεν είδε με… καλό μάτι το γράμμα, ενώ την ώρα που το διάβαζε η Ρασέλ είπε «δεν μπορώ να χάνω τζάμπα χρόνο με μαλ…ιες» κι έφυγε από την κουζίνα.

«Και είμαι στην κουζίνα και μπαίνει ο Αθανασόπουλος και λέει “εσείς τα αφήνετε όλα τα πιάτα”. Άντε γα…ου ρε μα…α Αθανασόπουλε να πούμε που φταίμε εμείς για όλα, μαλ…μα, επειδή υποστηρίζεις τη Μαριαγάπη. Τα έκανε off camera γιατί άμα υπήρχε κάμερα θα έλεγε τις μαλ…ες του, θα τον βάζαμε στη θέση του όπως τον βάλαμε» ξέσπασε ο Έντουαρντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ