Άγριες Μέλισσες: Οι αποκαλύψεις της “Ανέτ” για τον γιο της “Μελέτη” – ΒΙΝΤΕΟ

Παλιοί γνώριμοι είναι η Κάτια Δανδουλάκη με τον Γιώργο Γεροντιδάκη που υποδύεται τον τηλεοπτικό γιο της στις “Άγριες Μέλισσες“, την επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Μιλώντας στο “Πρω1ινό” η “Ανέτ” αποκάλυψε πως γνωρίζει τον “Μελέτη” από τη σειρά “Βέρα στο δεξί” που προβαλλόταν από το Mega από τον Σεπτέμβριο του 2004 έως τον Ιούλιο του 2007.

Αναφερόμενη στις εξελίξεις στη σειρά, η Κάτια Δανδουλάκη είπε: “Από εδώ και πέρα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέρονται και πολύ πιο έντονα πράγματα. Σκεφτόμουν μέσα μου τι άλλο θα γίνει και γίνονται, γίνονται όχι αψυχολόγητα πράγματα. Έχουμε διαδρομές που είναι στα κόκκινα, όλων των ηρώων μέχρι να κλείσει η πρώτη σεζόν” και πρόσθεσε αναφερόμενη στην προσωπική της σχέση με τον ηθοποιό που υποδύεται τον γιο της: “Με τον Μελέτη έχουμε μία πικρή ιστορία. Έχουμε μια πολύ γλυκιά ιστορία οι δυο μας, καθώς έχουμε βρεθεί στο “Βέρα στο δεξί” παλιά και αυτός ήταν μωρό τότε. Έχω πάθει ζημιά με τον Γιώργο. Είχα να τον δω από το “Βέρα στο δεξί”. Είχαν ξεκινήσει τα γυρίσματα πρώτη φορά πέρυσι τέτοιο καιρό και έβλεπα τα αγόρια που βάφονται και τον βλέπω και λέω “ποιος είναι αυτός ο νέος;”. Και τότε δεν τον συνέδεσα γιατί ήταν παιδάκι και είδα έναν άνδρα… Η “Βέρα στο δεξί” ήταν πριν από 14 χρόνια. Τώρα είδα έναν άνδρα δυο μέτρα. Μια φίλη μου μού είπε “μα έχετε ξανασυνεργαστεί” και όταν τον ρώτησα και μου απάντησε, του είπα “έλα να σου δώσω μια κανονική αγκαλιά παιδάκι μου γιατί έλεγα πραγματικά ποιος είναι αυτός ο νέος”!”.

Σχετικά με τη σχέση τους στη σειρά και αν θα την αποδεχθεί ο “γιος” της, ανέφερε: “Η Μελίνα γράφει πολύ ψυχολογημένα τους χαρακτήρες, τους προσέχει πάρα πολύ, κάνουν ακραία πράγματα, αλλά ωθούνται από σωστά κίνητρα, έχει σωστή ψυχολογία στα κίνητρα. Αυτό το παιδί μεγάλωσε όπως μεγάλωσε, με τον τρόπο που το μεγάλωσε ο Δούκας. Είναι ο κοντινός του άνθρωπος ο Δούκας. Ξαφνικά, από τη μέση του πουθενά, μετά από σοκ μαθαίνει ότι είναι γιος μιας κυρίας που του είναι παντελώς άγνωστη, δεν μεγάλωσε μαζί της. Έχει την αντίδραση τη βίαιη, θα ταλαιπωρηθεί πολύ στη διαδρομή ώσπου να μπορέσει να δεχτεί αυτήν τη σχέση. Τώρα αν θα τη δεχτεί ή όχι… όλοι θέλουμε μια κάθαρση πάντα στο τέλος…” υπογράμμισε και πρόσθεσε: “Ευαίσθητες στιγμές με άλλον έχουμε δει, με τη μάνα του όχι, ούτε και βλέπουμε, ούτε και θα δούμε. Ο κόσμος θα αδημονεί να δει αν αυτή η σχέση φτιάχνει γιατί αυτήν τη στιγμή η μάνα δεν μπορεί να του πει ότι είναι και παιδί βιασμού για τον πατέρα. Άρα τον απέρριψε και ο πατέρας. Οπότε είναι πολύ δύσκολες οι ψυχολογικές καταστάσεις για να ξεπεραστούν και από την πλευρά της Ανέτ και από την πλευρά του Μελέτη για να μπορέσει να αγγίξει ο ένας τον άλλον αλλά είναι τόσο όμορφη η διαδρομή που έχει βάλει η Μελίνα για τους δύο αυτούς χαρακτήρες μέχρι το τέλος της σειράς που πραγματικά για την καθεμία από τις ιστορίες που είναι σύγχρονες και τις βλέπει ο κόσμος υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον”

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ