Άγριες Μέλισσες: Οι συνταρακτικές εξελίξεις και το spoiler του Μελέτη – ΦΩΤΟ

Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες στο Διαφάνι.

Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο θα παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άνδρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο τηλεοπτικός Μελέτης, με φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ένα spoiler για όσα θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Στη φωτογραφία φαίνεται ο “Μελέτης” και από πίσω του ένα αυτοκίνητο και δύο βαλίτσες. Ποιος άραγε ετοιμάζεται να φύγει από το Διαφάνι;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ