Άγριες Μέλισσες: Το spoiler του σκηνοθέτη της σειράς για τους έρωτες και το Διαφάνι

Επιστρέφουν οι “Άγριες Μέλισσες” τόσο στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 όσο και στα γυρίσματα. Οι συντελεστές της σειράς βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Διαφάνι και τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν τις επόμενες ημέρες.

Τα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» ξεκινάνε τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Στο Πρωινό μίλησε ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, για το πώς θα γίνονται τα γυρίσματα αλλά και για τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλοι οι συντελεστές και ήταν αρνητικά. Επίσης έκανε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς.

“Κάναμε όλοι τεστ το Σάββατο και είμαστε αρνητικοί” δήλωσε ο σκηνοθέτης. “Έχουμε κάνει προσαρμογή στο σενάριο. Δεν ξεκινάμε με σκηνές με φιλιά και έρωτες. Έχουμε βάλει στο πρόγραμμα λιγότερο αγγιχτερά πράγματα” πρόσθεσε. “Θα κάνουμε μια ομαλή μετάβαση στο πώς θα ξεκινήσουμε και στα σενάρια. Στο μέλλον μοιραία τα ζευγάρια θα φιληθούν, θα γίνει και αυτό. Πάμε σερί τώρα, μέχρι το καλοκαίρι γυρίσματα. Μέχρι τον Αύγουστο, αυτές είναι οι πρώτες συζητήσεις που έχουμε κάνει με τον παραγωγό” τόνισε. “Το Διαφάνι το καταστρέφουν οι κακοί φυσικά, καταστρέφουν όλη τη σοδειά. Ότι σοδειά υπήρχε καίγεται στη φωτιά. Δεν μένει τίποτα. Καίνε χωράφια. Για τον Δούκα θα δούμε έχουμε μέλλον. Οι έρωτες είναι σε δύσκολο σημείο. Η Ελένη έχει πάντα ανοιχτά τα χαρτιά της” είπε για τα επεισόδια που θα δούμε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ