GNTM: Αποκαλύψεις από Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ Μαζαρί – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις αλλαγές που έρχονται στο reality μόδας αλλά και για τις οντισιόν, την έλευση του Γιώργου Καράβα και τον νέο ρόλο της Ζενεβιέβ μίλησαν τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και η ίδια η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου Κου”.

“Αγόρια και κορίτσια” σχολίασε η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε σε όσα καινούργια θα δούμε σ’ αυτήν τη σεζόν του GNTM: Wild Cart, Γιώργο Καράβα και Ζενεβιέβ σε ρόλο κριτή. Όσο για τα concept σχολίασε “τι νομίζεις ότι η Ζενεβιέβ θα τους αφήσει να πάνε περίπατο στο πάρκο; Έχεις καταλάβει τι θα τους κάνει φέτος; Καλωσορίσαμε με τη Ζενεβιέβ με ανοιχτές αγκάλες ένα κορίτσι όνειρο, που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, που δουλεύουμε πλάι πλάι 10 χρόνια περίπου”.

Για τις αλλαγές που περιμένουμε να δούμε η Βίκυ Καγιά είπε: “Με τη Ζενεβιέβ αγαπάμε να τσακωνόμαστε συνέχεια. Έχουμε τις ίδιες αξίες αλλά εκείνη θέλει κάτι πιο extreme, κάτι πιο goth, ενώ εγώ θέλω κάτι πιο κλασικό, με την έννοια της μόδας με απλά χαρακτηριστικά, με ένα ιδιαίτερο στυλ. Για πρώτη φορά οι κριτές έχουν τις wild cart, που σημαίνει ότι ακόμη και αν όλοι έχουν ακυρώσει ένα αγόρι ή ένα κορίτσι και θες εσύ να το περάσεις, δίνεις τη wild cart για να το φθάσεις στο bootcamp”. Για τον Γιώργο Καράβα είπε: “είναι κύριος με Κ κεφαλαίο”.

Η Ζενεβιέβ σχολίασε τον νέο της ρόλο ως κριτή λέγοντας: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα είμαι κριτής, μην βλέπεις που είναι τελικά δυσκολάκι. Είναι δύσκολη η απόρριψη. Μέσα στο δωματιάκι μου πέρναγα τέλεια, δεν είχα την ευθύνη ότι έρχεται ο άλλος και πρέπει να του πω “τα φιλάκια μου”. Τώρα ξαφνικά έρχεται και “δεν θέλω να τον στείλω σπίτι του” αλλά τελικά τους στέλνω σπίτι τους” Τα concept είναι ευκολάκι, η κριτική είναι δύσκολη. Να μην φοβούνται τίποτα τα παιδιά απλώς να αρχίσουν να μαθαίνουν ότι εκεί έξω υπάρχου ν και άνθρωποι που τα λένε έτσι”.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ