Netflix: Σάλος με τη νέα ταινία “365 DNI” – Ο σέξι Massimo, οι ερωτικές σκηνές και οι “φτωχοί” διάλογοι

Η νέα ταινία του Netflix, “365 DNI”, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Η ταινία έχει να κάνει με μια απαγωγή γυναίκας, η οποία στη συνέχεια ερωτεύεται τον απαγωγέα της, ο οποίος είναι αφεντικό της μαφίας στη Σικελία. Η Laura -Anna Maria Sieklucka, επισκέπτεται τη Σικελία για διακοπές με το σύντροφό της, προκειμένου να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Την ημέρα των 29ων γενεθλίων της, όμως, πέφτει θύμα απαγωγής από τον αρχηγό της σιτσιλιάνικης μαφίας, τον Don Massimo Torricelli. Ο Massimo δίνει στο θύμα του 365 ημέρες μέχρι να τον ερωτευτεί και να μείνει για πάντα μαζί του, καθώς για χρόνια την έβλεπε ως όραμα και την αναζητούσε σε όλον τον πλανήτη. Η Anna Maria Sieklucka αρχικά δεν θέλει να συμμετάσχει στις ερωτικές φαντασιώσεις του Massimo, αλλά όσο περισσότερο μένει μαζί του, τόσο περισσότερο τον ερωτεύεται. Πολλοί τηλεθεατές σχολιάζουν ότι οι ακατάλληλες σκηνές είναι αρκετά πειστικές, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με το σενάριο και τους διαλόγους. Αληθινή αγάπη ή σύνδρομο της Στοκχόλμης; Αρκετοί χρήστες του Netflix θεωρούν ότι σίγουρα πρόκειται για μια κακή απομίμηση του “50 Shades of Grey” με πολύ κακούς ηθοποιούς.

“Μόλις είδα το #365Dni και ενώ οι σκηνές σεξ ήταν εξαιρετικές, η ιστορία δείχνει τη ρομαντική πλευρά της απαγωγής και της εξαναγκαστικής σχέσης” γράφει στο Twitter.

Οι κοιλιακοί όμως του πρωταγωνιστή Michele Morrone σίγουρα εντυπωσίασαν αρκετές κυρίες που είδαν την ταινία.

“Ουσιαστικά βλέπεις μια περίπτωση συνδρόμου της Στοκχόλμης. Το είδα λόγω του χαμού που προκλήθηκε και μπορώ να πω ότι είναι υπερεκτιμημένη ταινία. Χάλια διάλογοι, προβλέψιμο σενάριο, μη αληθοφανείς ανατροπές. Δεν είναι αγάπη, όταν ερωτεύεσαι τον απαγωγέα σου” τονίζει άλλος χρήστης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ