Οι διευκρινίσεις του Βάλαρη για τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο και ο εκνευρισμός της Σκορδά

Τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρω1νό” είχε ο Γιώργος Βάλαρης, ο οποίος ήθελε να δώσει κάποιες διευκρινίσεις με αφορμή τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή. Υπενθυμίζεται ότι κάποιες από τις δηλώσεις του προκάλεσαν σάλο καθώς ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε πει μεταξύ άλλων ότι : “Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες. Θα δούμε κάποιες φαρμακοβιομηχανίες από τα φάρμακα να πλουτίζουν. Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα”.

Αυτή η αναφορά του ήταν που έκανε την Αφροδίτη Γραμμέλη να αντιδράσει στην χθεσινή εκπομπή και να τον χαρακτηρίσει “ανεύθυνο”.

Μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν ο Γιώργος Βάλαρης επικοινώνησε με το Πρω1νό το πρωί της Πέμπτης, τονίζοντας ότι παρερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά του και ότι βρήκε ακατάλληλο τον χαρακτηρισμό “ανεύθυνος”, ενώ υποστήριξε ότι δεν αμφισβήτησε ότι υπάρχει ο κορονοϊός. Επίσης, ανέφερε ότι στη συνέντευξη είχε δώσει εύσημα στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης, όμως προβλήθηκε ένα μέρος της. Ανέφερε ακόμη πως σκοπός του ήταν να επιστρέψει ο κόσμος στο θέατρο, καθώς ο χώρος πλήττεται από ανεργία και πως ο κορονοϊός καραδοκεί, αλλά οφείλουμε να συνεχίσουμε τις ζωές μας.

“Ήμουν υπεύθυνος. Ουδέποτε αμφισβήτησα πως υπάρχει ιός. Δεν είμαι από άλλο πλανήτη . Φυσικά υπάρχει, μάλιστα στα ελάχιστα ποστ που έκανα είχα παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι όπως έμεινα και εγώ” τόνισε. Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την πλευρά της είπε ότι δεν χαρακτήρισε ανεύθυνο τον ίδιο, αλλά τη δήλωσή του. Σε ό,τι αφορά την επίμαχη δήλωση υπογράμμισε ο ηθοποιός: “Έχουν υπάρξει έρευνες και λεγόμενα ότι παραπάνω κρούσματα, ή τα υποκείμενα νοσήματα παρουσιάστηκαν ως κορονοϊός”.

Μετά την απάντησή του και τον διάλογο που είχε με την Αφροδίτη Γραμμέλη, η Φαίη Σκορδά τον ευχαρίστησε, όμως ο Γιώργος Βάλαρης συνέχισε και απευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τότε η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και εμφανώς εκνευρισμένη του είπε: “Άκουσέ με λίγο σε παρακαλώ, βλέπεις ότι με πολύ διακριτικότητα και σεβασμό, επειδή είσαι καλεσμένος σε εκτιμώ σου δίνω χρόνο για να κάνεις 5 διευκρινήσεις παραπάνω. Το πας το θέμα αλλού, δεν απαντάς συγκεκριμένα για το αν το θεωρείς στημένο ή όχι, που για αυτό έγιναν κάποια σχόλια, αλλά δεν μπορώ να μην μιλήσω γιατί παίρνεις έναν-έναν συνεργάτη μου στην σειρά για να απαντήσει επί προσωπικού. Επί προσωπικού μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο. Για την ατάκα που είπες σου έδωσα το χρόνο να απαντήσεις. Ούτε σου κάνω δεύτερες ερωτήσεις για να σε φέρω σε δύσκολη θέση και να έχουμε διαφωνία”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ