Γνωστός Έλληνας ηθοποιός δηλώνει για τον κορονοϊό: Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο – ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του ηθοποιού και σκηνοθέτη Γιώργου Βάλαρη ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως ο κορονοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από ένα στημένο σκηνικό. “Θα κάνουμε μια καμπάνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο θέατρο. Πώς ήταν αυτή η τρομοκρατική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι; Ε θα είναι “Πρέπει να πάμε θέατρο”. Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες. Θα δούμε κάποιες φαρμακοβιομηχανίες να πλουτίζουν. Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα, ενώ όλοι είναι στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον στις πλατείες, στα καφέ” δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη η οποία σχολίασε: “Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που άκουσα και θεωρώ ότι είναι και ανεύθυνο. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγαίνει και να λέει δημόσια, μετά από όλο αυτό που έχουμε περάσει στην Ελλάδα και που συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο να λέει 1) ότι η καμπάνια ήταν τρομοκρατική και 2) ότι όλο αυτό είναι μια συνωμοσία, στημένο και θα φανεί. Αν έχει στοιχεία ότι το θέμα του κορονοϊού είναι μια συνωμοσία σκοτεινών δυνάμεων, επειδή αυτά τα πράγματα απευθύνονται σε λαό και έχουν να κάνουν με ζωή και θάνατο, να βγει να δώσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ότι ο κορονοϊός είναι μια συνωμοσία και όχι ένας θανατηφόρος ιός και να μας το εξηγήσει για να καταλάβουμε κι εμείς που μείναμε δύο μήνες μέσα στο σπίτι”

“Κάποιοι έχασαν τις δουλειές τους, κάποιοι έχασαν τους ανθρώπους τους, κάποιοι νοσηλεύονται ακόμη σε μονάδες εντατικής θεραπείας, κάποιοι ακόμα μετράνε νεκρούς, κάποιοι καταστράφηκαν οικονομικά. Με τι γνώσεις βγαίνει και λέει ότι αυτό το πράγμα ότι είναι συνωμοσία και μας τρομοκράτησαν και μας έβαλαν τσιπ στον σβέρκο;”, πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ