Έλενα Χριστοπούλου:Τι είπε για την κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου -ΒΙΝΤΕΟ

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου αλλά και την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου. Για το GNTM και την Ηλιάνα σημείωσε: “Δεν βοηθάω την Ηλιάνα, είναι συνεργάτιδά μου, την αγαπάω πάρα πολύ. Ο καθένας θα πάρει ό,τι του αξίζει και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου αξίζουν πάρα πολύ ωραία πράγματα και σπουδαία. Το κεφάλαιο του GNTM δεν κλείνει, είναι μια εκπομπή που αγαπώ πολύ, θα τη βλέπω σαν τρελή γιατί τους αγαπώ όλους εκεί μέσα και είναι μια πάρα πολύ ωραία ομάδα, ίσως η καλύτερη ομάδα που υπάρχει”.

Για την κόντρα της Ηλιάνας με τη Βίκυ Καγιά σημείωσε: “Ό,τι έγινε έγινε, ανήκουν στο παρελθόν, ναι, η Βίκυ είναι καταπληκτικός επαγγελματίας και θα συνεχίσει να είναι, η παρουσιάστρια του GNTM και καλή της επιτυχία”.

Σχετικά με το My Style Rocks είπε πως είναι σε αναμονή των εξελίξεων και περιμένει να συνεχιστεί. “Περιμένω να ολοκληρωθεί με τα υπάρχοντα πρόσωπα γιατί έχουμε και ωραία κορίτσια. Θα ξεκινήσει νωρίς όπως όλα τα προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση μετά απ’ όλο αυτό που μας έχει συμβεί. Αλλάζουν όλοι”.

Δείτε το βίντεο από το Open:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ