GNTM: Ποια μοντέλα “διεκδικούν” τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου – ΒΙΝΤΕΟ

Για έναν διαφορετικό κύκλο GNTM ετοιμάζονται στο Star καθώς για πρώτη φορά θα έχουμε και συμμετοχή αγοριών. Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, πολλά αγόρια θέλουν να λάβουν μέρος στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας κι ενώ στα κορίτσια υπάρχει ήδη μια τράπεζα συμμετοχών, στα αγόρια τώρα έχουν αρχίσει να συλλέγουν συμμετοχές.

Ωστόσο, αυτήν την περίοδο έντονη είναι η ονοματολογία για το ποια ή ποιος θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Open, για τη θέση της Έλενας Χριστοπούλου ως coach αναζητούν άντρα μοντέλο, και η παραγωγή έχει επικοινωνήσει με τον Παρασκευά Μπουμπουράκα. Το διεθνούς φήμης μοντέλο, σε συνέντευξη που έδωσε στην Άννα Πρέλεβιτς, παραδέχτηκε πως η παραγωγή έχει επικοινωνήσει μαζί του προκειμένου να ενταχθεί στην ομάδα τους χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια συμφωνία.

Επίσης, για τη θέση της Ηλιάνας, φέρεται να έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Καράβα. Πάντως, ακούστηκε και το όνομα της φιναλίστ του πρώτου Next Top Model που είχε προβληθεί από τον ΑΝΤ1 Ιωάννας Ντέντη, η οποία έχει ιστορία σύγχρονης Σταχτοπούτας καθώς από σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε να κάνει διεθνή καριέρα.

Το βίντεο από το gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ