Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτρια της στο GNTM;

Είναι οριστικό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μένει εκτός του ριάλιτι μοντέλων GNTM, όχι όμως απαραίτητα και εκτός STAR. Σύμφωνα με το TV Έθνος, το φιλικό “διαζύγιο” γράφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από μία τυπική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών και εν συνεχεία η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφαίρεσε από το προφίλ της την ιδιότητα “κριτής GNTM”.

Όπως σημειώνει το δημοσίευμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Βίκυ Καγιά δεν επιθυμούσε νέα συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αυτό διαμηνύθηκε στους υπεύθυνους της παραγωγής. Ωστόσο, το μοντέλο και το STAR διατηρούν δίαυλο επικοινωνίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό στο πάνελ των κριτών του GNTM να δούμε τη Ρος Γεωργίου η οποία έχει κάνει και δοκιμαστικό. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν σύντομα.

Η Ρος Γεωργίου με Έλληνα πατέρα και μητέρα από την Ολλανδία ξεκίνησε το μόντελινγκ στα 17 της και ήδη από τα 21 της κάνει διεθνή καριέρα. Σήμερα, στα 26 της έχει περπατήσει στην πασαρέλα για κορυφαίους οίκους μόδας και έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα μεγάλων γυναικείων περιοδικών.

Πηγή πληροφοριών: TV Έθνος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ