Γιώργος Καπουτζίδης: Παραιτήθηκε από σύμβουλος μυθοπλασίας του Mega – BINTEO

Την παραίτηση του Γιώργου Καπουτζίδη από σύμβουλος μυθοπλασίας του Mega αποκάλυψε η εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου» με τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, αυτό συνέβη γιατί ο γνωστός σεναριογράφος, ηθοποιός και παρουσιαστής θέλει να αφοσιωθεί στη συγγραφή του νέου του σίριαλ και ανανέωσαν το ραντεβού τους προς τον χειμώνα για να το επανεξετάσουν.

«Προς στα τέλη Φεβρουαρίου είχαμε δει τον Γιώργο Καπουτζίδη στην πρεμιέρα του Mega να ανακοινώνει ουσιαστικά τη συνεργασία του με το κανάλι, η οποία είχε τρεις άξονες: τη σειρά, τη θέση συμβούλου στη μυθοπλασία και η εκπομπή αθλητικού περιεχομένου που θα ετοίμαζε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραιτήθηκε από το κομμάτι της μυθοπλασίας, δεν θα είναι πια σύμβουλος στη μυθοπλασία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει το τέλος της συνεργασίας με το Mega», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«O Γιώργος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος λειτουργεί πάντα με την καρδιά του, δεν ενδιαφέρεται για τις καρέκλες. Επιμένει και θέλει να κάνει το δικό του σίριαλ και έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους προς το χειμώνα για να επανεξετάσουν το αν μπορεί να γίνει κάτι όταν θα έχει τελειώσει η ιστορία με την πανδημία», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ