Άγριες Μέλισσες: Η τηλεδιάσκεψη των πρωταγωνιστών και η “εμφάνιση” της καραντίνας – ΦΩΤΟ

Καθημερινή είναι η επικοινωνία μεταξύ των συντελεστών της σειράς «Άγριες Μέλισσες» όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα σε συνέντευξή της η Ελένη Καρακάση. Όπως είχε πει η τηλεοπτική “Ρίζω”, οι ήρωες της σειράς αρχίζουν την τηλεδιάσκεψη στις 5:00 το απόγευμα και σταματάει λίγο πριν την ενημέρωση των 6:00.

Χθες, η Δανάη Λουκάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στιγμιότυπο από τη διαδικτυακή τους συνάντηση με τον σκηνοθέτη της σειράς, αποκαλύπτοντας την |”εμφάνιση” της καραντίνας και τονίζοντας πόσο της λείπουν.

«Της καραντίνας οι Αγάπες και οι Άγριες οι Μέλισσες @lefteris_charitos @anastasis.roilos #thanasiskourlampas @mariaantoulinaki @amalia_kavali @alkalpakidis @gerontidakis.giorgos #yorgosgallos #leonidaskakouris @ellitringou @marika.kitsou.official @constantinosdanikas @maria_petevi @christosplainis @elenikarakasi και @theofaniapapathoma @savvidakis_kostis που ήσαστε τηλεφωνικά αλλά και όσοι φίλοι/ συνάδελφοι λείπετε σας αγαπώ και σας φιλώ από πολυυυυύ μακριά… προς το παρόν! #AgriesMelisses will be back… soon!», έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Λουκάκη.

τηλεδιάσκεψη αρχίζει στις 5:00 το απόγευμα και σταματάει λίγο πριν την ενημέρωση των 6:00.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ