Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί έπαθε σοκ μετά το κάστινγκ

“Με κάλεσαν ξανά για να μου πουν ότι με θέλουν και πως θα κάνω άλλον ρόλο από αυτόν που έκανα στο κάστινγκ” δήλωσε στο περιοδικό “MYtv” και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, η Δανάη Λουκάκη, η τηλεοπτική “Παγώνα” από τις Άγριες Μέλισσες.

“Με πήρε τηλέφωνο η Μιράντα Ρωσταντή, που έκανε το κάστινγκ για τις «Άγριες Μέλισσες», και μου είπε ότι ο ΑΝΤ1ετοιμάζει μία σειρά εποχής και πως θέλουν να με δουν. Έκανα ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη μας, που είναι ο επικεφαλής, και την Ντίνα Κάσου, οι οποίοι ήταν θερμοί απέναντί μου. Βέβαια, δεν έδεσα τίποτα κόμπο, γιατί τα πράγματά στη δουλειά μας είναι περίεργα. Ύστερα από λίγο καιρό, με κάλεσε ξανά η Μιράντα για να κάνω ένα κάστινγκ. Εκεί, ήταν πάρα πολλά άτομα, για όλους τους ρόλους. Στη συνέχεια, μεσολάβησε κι άλλο διάστημα και με κάλεσαν ξανά για να μου πουν ότι με θέλουν και πως θα κάνω άλλον ρόλο από αυτόν που έκανα στο κάστινγκ. Συγκεκριμένα, της Παγώνας, η οποία είναι σύζυγος του κοινοτάρχη και έχει τρία παιδιά. Εκείνη τη στιγμή, όπως καταλαβαίνεις, έπαθα σοκ. Από τον «Αστέρα Ραχούλας», που έκανα μία 25χρονη, καλούμουν να κάνω μία γυναίκα 35-40 ετών, σύζυγο, με τρία παιδιά. Δεν είπα αμέσως το «ναι», λόγω των νέων δεδομένων, μέχρι που μου έστειλαν τα δέκα πρώτα επεισόδια και είπα «Πάμε να το κάνουμε»” αναφέρει.

“Θεώρησα ότι θα είναι κάτι πάρα πολύ καλό δεδομένων των… δεδομένων. Έχουμε στα χέρια μας ένα συγκλονιστικό σενάριο από τη Μελίνα Τσαμπάνη, τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, τον οποίο ήξερα σαν κινηματογραφιστή, και κατευθείαν μου έδινε μία άλλη προσέγγιση στη δουλειά μας, αλλά και το συγκλονιστικό καστ όπου είναι ένας κι ένας. Έπειτα, έχουμε σκηνικά Αντώνη Χαλκιά, κοστούμια Γιούλας Ζωιοπούλου, διεύθυνση φωτογραφίας Βαγγέλη Κατριτζιδάκη – Δημήτρη Θεοδωρίδη, ενώ και η προώθηση της σειράς που έκανε ήδη ο ΑΝΤ1 μού έδωσε την εντύπωση ότι είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Το ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλος έρωτας από το κοινό, δεν το περίμενα. Ήταν κεραυνοβόλος” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ