Just the 2 of Us – spoiler: H κόντρα των διαγωνιζόμενων με τους κριτές και τα κλάματα στην αποχώρηση- ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλύψεις για το τι θα συμβεί στο «Just the 2 of Us» του Σαββάτου έκανε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Πρωϊνό» με τη Φαίη Σκορδά.

Όπως είπε ο γνωστός δημοσιογράφος τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα έρθουν σε αντιπαράθεση με τους διαγωνιζόμενους. « Είδαμε τον κύριο Φασουλή να έχει μία έντονη αντιπαράθεση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όπως και τη Δέσποινα Βανδή να έχει ένα πολύ πιο αυστηρό ύφος με τον Τρύφωνα Σαμαρά για κάποια πράγματα που δεν τους άρεσαν όσον αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι. Είχε να κάνει με όλο το ύφος, είχε μαλλιά ράστα, φορούσε φουστανέλα. Είπε το κομμάτι ” το μαντήλι” της Χαρά Βέρρα και αυτό δεν άρεσε πάρα πολύ στην επιτροπή»., ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Επειδή θα δούμε και μία αποχώρηση το Σάββατο, θα υπάρξουν και πάρα πολλές εκπλήξεις όσον αφορά τη βαθμολογία. Τα λεγόμενα δημοφιλή ζευγάρια και πρόσωπα που υπάρχουν στο σόου, έχουν αρκετά χαμηλή βαθμολογία. Αυτό δεν το περίμενε ούτε ο Νίκος Κοκλώνης ούτε η παραγωγή του παιχνιδιού», πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν η Χριστίνα Παππά έβαλε τα κλάματα κατά την αποχώρησή της από το σόου, ο Χάρης Λεμπιδάκης σχολίασε: «Αυτό είναι τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ