Just the 2 of Us: Αυξημένα μέτρα προστασίας στα γυρίσματα – Θερμομετρήσεις, πλέξιγκλας και μάσκες

Με αυξημένα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το «Just The 2 of Us». Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, υπό το φόβο εξάπλωσης του κορονοϊού, παίκτες και κριτική επιτροπή έκαναν το τεστ πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους εδώ που έκαναν υπερπροσπάθεια για να λειτουργήσει προφυλαγμένα όλο αυτό το σύστημα ξανά. Είναι τόσο δύσκολο, με τόσο κόσμο που μπαίνει, που βγαίνει, που συγχρωτίζεται να δημιουργήσεις συνθήκες ασφαλείας», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η παραγωγή του παιχνιδιού αποφάσισε να συνεχίσει τα γυρίσματα παίρνοντας τα κατάλληλα μέτρα και σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας. Αντισηπτικά σε όλους τους χώρους, πετσέτες μίας χρήσης, μάσκες και γάντια θα παρέχονται σε όλους τους συντελεστές του παιχνιδιού, για την αποφυγή της διασποράς του ιού, ενώ στις θέσεις της κριτικής επιτροπής υπάρχουν πλέξιγκλας για να τηρούνται οι αποστάσεις μεταξύ των κριτών. Τις απαραίτητες αποστάσεις θα κρατούν και οι παίκτες, ενώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στο πλατό θα υπάρχει λοιμωξιολόγος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ