Μαρία Κίτσου: Πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα στις “Άγριες Μέλισσες” – Οι αλλαγές λόγω κορονοϊού

Πότε θα επιστρέψουν στο Διαφάνι οι ηθοποιοί και τι αλλαγές θα γίνουν στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες”; Η Μαρία Κίτσου αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου, στη χθεσινή της συνέντευξη στο “Ενώπιος Ενωπίω” πότε ο Δούκας Σεβαστός και η Λενιώ θα κάνουν το comeback.

“Σταματήσαμε πριν από την καραντίνα, δεν γινόταν αλλιώς φυσικά, θα ήμασταν σίγουρα μια παρηγοριά για τον κόσμο. Μετά μπήκαν οι επαναλήψεις, οπότε σιγά -σιγά… Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό. Και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουμε στις δουλειές μας” τόνισε.

“Δεν με ανησυχεί που θα επιστρέψουμε στα γυρίσματα, γιατί ο παραγωγός μας ο κ. Καραγιάννης θα κάνει ο,τι περνάει από το χέρι του, μας έχει διαβεβαιώσει, μέχρι σε βαθμό τρέλας. Θα είναι όλα αποστειρωμένα, με απολυμάνσεις συνεχώς, θα έχουμε όλα τα μέσα προφύλαξης και θα αρχίσουμε και εμείς σιγά σιγά. Αρχές Μαΐου με μέσα Μαΐου εκεί περίπου θα αρχίσουμε τα γυρίσματα με πολύ χαρά” περιέγραψε.

“Θα προτείνω ένα επεισόδιο, εορταστικό, της επανάκαμψης ας πούμε, να παίξουμε όλοι με μάσκες. Αυτό θα ήταν φανταστικό” είπε με χιούμορ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ