Η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρία Κίτσου στο «Ενώπιος Ενωπίω» – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Μαρία Κίτσου. Η ζωή και η διαδρομή της, από το θέατρο μέχρι τις «Άγριες Μέλισσες». Τα γυρίσματα στο Διαφάνι, τα παρασκήνια και όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την ταλαντούχα ηθοποιό που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο αδελφός της Μιχάλης, ο οποίος βρίσκεται στην Αμερική μίλησε για εκείνη.

“Η Μαρία είναι μια γυναίκα η οποία αυτό που θα θέσει ως στόχο θα το πραγματοποιήσει. Θα το κάνει όμως με ηθικά μέσα. Ποτέ δεν υπήρξε μια γυναίκα που πατάει επί πτωμάτων, ποτέ δεν το έκανε και ποτέ δεν θα το κάνει αυτό”, λέει ο αδελφός της και συνεχίζει: “είναι δυναμική, μέχρις ότου καταφέρει αυτό που έχει σαν όνειρο ανεξαρτήτων δυσκολιών”. “Η ηθική υπαρξιακά εννοούμενη σχέση με τους ανθρώπους είναι κάτι που πήραμε από τους γονείς μας. Αυτό που θα καταφέρει κάποιος η κάποια θα το καταφέρει επειδή προσπαθεί”πρόσθεσε.

“Ερωτεύτηκα τον ρόλο της Λενιώς. Δεν με πείταξε ότι πέρασα από τέσσερις οντισιόν. Ο ρόλος είναι αρκετά κοντά σε μένα” περιέγραψε. “Έχω ίσα το θέατρο και την τηλεόραση πια. Αγάπησα την τηλεόραση” τόνισε.”Με τον Δούκα έχουμε μια σχέση μίσους και πάθους” υπογράμμισε. “Έχω κοινά με την “Ελένη” από τις “Άγριες Μέλισσες”. Έχω βαθιά ανεπτυγμένο το αρσενικό στοιχείο μέσα μου. Είμαι πολύ τσαμπουκάς. Και ως οδηγός και ως συνοδηγός το ίδιο. Τελευταία φορά που έπαιξα ξύλο με κάποιον ήταν πριν 10 χρόνια. Είχα μια γουρούνα και είχα παρκάρει κάπου που δεν άρεσε στον ιδιοκτήτη και παίξαμε ξύλο και νίκησα. Το λεξιλόγιο μου είναι πλουσιότατο”, αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός.

“Είμαι συντροφικός άνθρωπος”. Παραδέχθηκε πως στις σχέσεις της, δεν είναι η “γατούλα”, ενώ επισήμανε ότι δεν της αρέσουν καθόλου τα υποκοριστικά, ούτε της ίδιας ούτε από τον σύντροφο της. “Είμαι αρκετά θηλυκή, δεν είμαι ανδροπρεπής σε καμία περίπτωση, απλά βγάζω μια πιο αρσενική πλευρά, όπως στον τσαμπουκά, στην ειλικρίνεια και στην ντομπροσύνη” είπε και πρόσθεσε “υπάρχουν φόρμουλες που δεν κάνεις τον άλλον να σε θεωρεί δεδομένη. Δεν μου έχει τύχει μια προδοσία – απιστία”.

“Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου” σχολίασε ενώ είπε ότι θα ήθελε ένα παιδί αλλά μόνο με τον κατάλληλο άνθρωπο.

“Έζησα σε ένα πολύ αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, δεν ανατρέχω στα παιδικά μου χρόνια με χαρά. Ήθελα να γίνω γιατρός χωρίς σύνορα όταν ήμουν μικρή, αλλά σπούδασα Θεολογία” περιέγραψε. 

“Τρέμω πάντα όταν βγαίνω τη σκηνή. Είμαι τελειομανής” σημείωσε.

Δείτε τα βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ