Η επανεκκίνηση στην ψυχαγωγία: Ποιες σειρές επιστρέφουν – Ποια προγράμματα θα καθυστερήσουν

Διακαναλική επανεκκίνηση σε δόσεις αναμένεται από τα μέσα Μαΐου, εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για μερική, έστω, άρση των μέτρων περιορισμού. Το νήμα της έναρξης γυρισμάτων αναμένεται να κόψουν πρώτα οι σειρές, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα εξεταστεί η επαναφορά τηλεπαιχνιδιών που προϋποθέτουν τη συμμετοχή παικτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται σχέδιο για την επανεκκίνηση όλων των σειρών που μεταδίδονταν έως τις 16 Μαρτίου χωρίς εξαιρέσεις ώστε όλες να ολοκληρώσουν την ιστορία που αφηγούνταν. Στο πλατό θα επιστρέψουν οι «Άγριες Μέλισσες», το «Πέτα τη φριτέζα», το «Μην ψαρώνεις», το «Αν ήμουν πλούσιος» αλλά και το «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Αντίστοιχα, και στον Alpha σχεδιάζουν από τα μέσα Μαΐου να σημάνουν την έναρξη των γυρισμάτων για όλες τις σειρές του σταθμού, το «Έρωτας μετά», το «Έλα στη θέση μου», το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και το «Σπίτι είναι», Όπως αναφέρουν πηγές από τα κανάλια, θα βοηθήσει πολύ εάν έως τότε είναι δυνατή η χρήση τεστ αντισωμάτων ώστε να διαπιστωθεί ποιοι συντελεστές έχουν αναπτύξει ανοσία, ενώ θα ληφθούν επιπλέον προστατευτικά μέτρα, όπως καθημερινή θερμομέτρηση, τήρηση αποστάσεων, μείωση του συγχρωτισμού και επίκληση της προσωπικής ευθύνης, ώστε οι ηθοποιοί να περιορίσουν τις εκτός πλατό μετακινήσεις τους στο απολύτως απαραίτητο.

Εκτός του άμεσου προγραμματισμού του Mega βρίσκεται η σειρά «Τα μυστικά του βάλτου». Ενόψει της νέας σεζόν, οι ιθύνοντες του σταθμού επιλέγουν σειρές με σύγχρονο περιεχόμενο, ενώ το project τηλεοπτικής μεταφοράς του μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα μετατίθεται στην καλύτερη των περιπτώσεων για το 2021.

Ερώτημα, πάντως, παραμένει η επανεκκίνηση των τηλεπαιχνιδιών λόγω της συμμετοχής και εναλλαγής πολλών προσώπων πέραν των βασικών συντελεστών. Σύμφωνα με τις αισιόδοξες προβλέψεις, ίσως καταστεί δυνατόν κάποια τηλεπαιχνίδια να επιστρέψουν περίπου στις αρχές Ιουνίου, ωστόσο το θέμα θα εξεταστεί κατά περίπτωση, καθώς π.χ το «Ρουκ Ζουκ» προϋποθέτει πιο στενή επαφή και άγγιγμα μεταξύ των παικτών, σε αντίθεση με το «Still Standing», όπου υπάρχουν μεγαλύτερες αποστάσεις. Βασική προϋπόθεση είναι η άρση του μέτρου απαγόρευσης συγχρωτισμού έως δέκα ατόμων, που αποκλείει όλα τα τηλεπαιχνίδια.

Πηγή: Real News

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ