Κορονοϊός – Φαίη Σκορδά: Το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά, δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο – ΒΙΝΤΕΟ

Με καθυστέρηση μίας ώρας επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια ακολουθώντας τους κανόνες ασφαλείας για την προστασία της ίδιας και των συνεργατών της, κράτησε της απαραίτητες αποστάσεις από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ ο Άρης Καβατζίκης βγήκε στην εκπομπή μέσω Skype από το σπίτι του.

«Καλημέρα, εδώ είμαστε. Εδώ στο πόστο μας μετά από αρκετές μέρες γιατί αυτό ήταν το σωστό, γιατί αυτές ήταν οι οδηγίες, γιατί έτσι έπρεπε. Να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τα γλυκά μηνύματα που μου στείλατε, για τα περαστικά σας. Είμαστε εδώ βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μετά από 14 ημέρες, οι οποίες έχουν περάσει. Μου είπαν ότι από τη στιγμή που πέρασαν 14 μέρες από τη στιγμή που το τεστ βγήκε θετικό μπορώ να επανέλθω στην καθημερινότητά μου», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

«Από τη στιγμή που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα είναι στον αέρα και οι περισσότερες εκπομπές ακόμα και της ψυχαγωγίας είναι στον αέρα, είμαστε κι εμείς εδώ στο πόστο μας μέχρι να υπάρχει κάτι νεότερο. Και θα προσπαθήσουμε μέσα σε αυτήν την καθημερινότητα, η οποία είναι εντελώς διαφορετική, πρωτόγνωρη για όλους μας, να προσαρμόσουμε και την εκπομπή με πολλά χρηστικά θέματα, με ενημέρωση, ανθρώπινα, όλοι μαζί μία παρέα και με μία αισιοδοξία», συμπλήρωσε.

Επίσης, η Φαίη Σκορδά επισήμανε ότι δεν ανέβασε πολλές φωτογραφίες στο Instagram γιατί όπως είπε «αισθανόμουν ότι υπήρχαν πολλές ερωτήσεις αλλά ήταν πολύ μικροπρεπές να απαντάω, ενώ η κατάσταση ήταν πολύ σοβαρή».

«Αισιοδοξία θέλω να μεταφέρω, δεν είχα συμπτώματα όλες αυτές τις ημέρες αλλά σαφώς ανθρώπινα υπάρχει ένας φόβος, πρέπει να υπάρχει ψυχραιμία. Τα έκανα τελείως προληπτικά τα τεστ γιατί ερχόμουν σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, είναι μία δουλειά που αναγκαστικά συναντάς πολύ κόσμο. Όταν με πήραν τηλέφωνο και με ενημέρωσαν για τα αποτελέσματα, ότι τα παιδιά είναι αρνητικά κι εγώ θετική χτύπησε το κουδούνι και μου είχαν φέρει κάποια κρέατα. Είχα αγχωθεί και φώναζα “μη μπείτε μέσα, αφήστε τα εκεί που είναι και φύγετε”. Μιλάω τελείως ανθρώπινα, σαν Φαίη, το μόνο που με φόβισε ήταν για τα παιδιά. Δεν σκέφτηκα τίποτα άλλο», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ