Κορονοϊός – Φαίη Σκορδά: Επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες τη Δευτέρα

Την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, στις 10 το πρωί επιστρέφει στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Πρωινό» και η Φαίη Σκορδά, μετά την 14μερη καραντίνα που βρισκόταν η γνωστή παρουσιάστρια η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιεχόμενο της εκπομπής θα αλλάξει και εκτός από ψυχαγωγικό, θα αποκτήσει ενημερωτικό και χρηστικό χαρακτήρα λόγω της επικαιρότητας του κορονοϊού. Ειδικοί θα δίνουν τις συμβουλές τους για το πως μπορούμε να προστατευτούμε από τον ιό αλλά και πως θα διαχειριστούμε σε καθημερινό επίπεδο την κατάσταση της καραντίνας.

Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Αφροδίτη Γραμμέλη, Άρης Καβατζίκης, Νάνσυ Παραδεισανού και Βασίλης Καλλίδης θα εμφανίζονται κανονικά στην εκπομπή και με δεδομένο ότι προτεραιότητα για το κανάλι έχει η ασφάλεια των εργαζομένων και η τήρηση όλων των κανόνων που ορίζονται από τους ειδικούς για να διαφυλαχθεί η υγεία τους, το πιθανότερο είναι ότι οι περισσότεροι να συμμετέχουν στην εκπομπή μέσω skype, όπως ακριβώς θα συμβαίνει και με την αστρολόγο της εκπομπής Λίτσα Πατέρα, η οποία θα λέει τα ζώδια από το σπίτι της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ