Ματίνα Νικολάου: Η ανατρεπτική Βάνια Τουνίκου που ξεσήκωσε τους τηλεθεατές – ΒΙΝΤΕΟ

Στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Ματίνα Νικολάου. Η δημοφιλής “Βάνια” της εκπομπής “Καλό μεσημεράκι” μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά, αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία του εαυτού της αλλά πήρε μέρος και στα ραντεβού που της είχε ετοιμάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τέσσερις ωραίους άνδρες.

«Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου», δήλωσε αρχικά η Ματίνα Νικολάου, επισημαίνοντας ότι είναι από το Μαρκόπουλο. Όπως είπε, «μου αρέσει να μου μαγειρεύουν και να τρώω», διευκρινίζοντας ότι η ίδια δεν μαγειρεύει.

Αμέσως μετά, έπειτα από παρότρυνση του Γρηγόρη Αρναούτογλου τηλεφώνησαν αιφνιδιαστικά στον Νίκο Μουτσινά και οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συνομιλία. Μόλις ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ απάντησε στο τηλέφωνο η Ματίνα Νικολάου τον διαβεβαίωσε πως περνάει όμορφα σε αυτή την τηλεοπτική της επίσκεψη ενώ σημείωσε με το γνώριμο της στυλ στον αέρα του The 2night Show πως “με ρώτησε ο Γρηγόρης εάν σε παίρνω και είπα ότι σε παίρνω και σε πήραμε” με τον παρουσιαστή να λύνεται στα γέλια.

Για την απόφαση του να εντάξει στην καθημερινή μεσημεριανή του εκπομπή την Βάνια, ο Νίκος Μουτσινάς πρόδωσε με ειλικρίνεια πως «άπαξ και την γνωρίσεις δεν μπορείς να έχεις άλλες επιλογές. Την γνώρισα πριν από κάποια χρόνια σε ένα θεατρικό, εκεί γεννήθηκε και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

«Ο Νίκος Μουτσινάς με το που με είδε, έπαθε πλάκα και με πήρε», πρόσθεσε από την πλευρά της η Ματίνα Νικολάου.

Όταν τελείωσε η συνομιλία, μίλησαν για τα ερωτικά της και τα γούστα της στους άνδρες, ενώ στη συνέχεια ο Γρηγόρης ξαναπήρε τον Νίκο και τον ρώτησε τη συμβουλή του για τους τέσσερις άνδρες που έχει φέρει στη Βάνια.

Οι “Άγριες Μέλισσες” και η Επίδαυρος

Στη συνέχεια, η Βάνια αποκάλυψε ακόμα ότι έχει αχίλλειο πτέρνα στη φτέρνα, μίλησε για το ραντεβού που είχε βγει με τον Πέτρο Ιακωβίδη και τόνισε ότι θα ήθελε να παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”, κάνοντας την πιο άγρια, ενώ είπε ότι θέλει να παίξει και στην Επίδαυρο.

Οι υποψήφιοι άνδρες της Βάνιας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε οργανώσει ένα γρήγορο ραντεβού με τέσσερις άνδρες. Πρώτος ήταν ο Άρης, ο οποίος είναι θεατρικός ηθοποιός και έχει παρατσούκλι το “μακρυνάρης”. Ο δεύτερος υποψήφιος ήταν ο Γιάννης που χαλάει τα λεφτά του στις γυναίκες και δεν τρώει πίτσα. Ο επόμενος της είπε ότι λεγόταν Σάκης από το Διόνυσο και ήταν ο πρώην παίκτης του Power of Love, Φίλιππος Αρβανίτης. Μάλιστα, της άνοιξε το πουκάμισό του για να της δείξει τις «χάρες» του. Τελευταίος ήταν ο Γιάννης ο οποίος θα έτρωγε το λαχείο μαζί της αν το κέρδιζε και ζει στο σπίτι του. Όπως είπε η ίδια, δεν της άρεσε κανείς ιδιαίτερα αλλά λίγο παραπάνω προτιμάει τον πρώτο και τον τελευταίο.

Τελικά, η Βάνια επέλεξε τον Άρη για να βγει ραντεβού που μοιάζει και στον Brad Pittt. Το εν δυνάμει ζευγάρι χόρεψε ένα μπλουζ και πήγαν στην καντίνα για “βρώμικο”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ