Άγριες Μέλισσες: Η πλεκτάνη της χαρτορίχτρας στην Ελένη – Θα την σώσει από τη φυλακή ο Κυπραίος;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες” με το Διαφάνι να γίνεται άνω κάτω από την Σμαρώ, την χαρτορίχτρα.

Όλα αρχίζουν όταν η Πηνελόπη αποκαλύπτει στη Μυρσίνη, αυτό που «διάβασε» η Σμαρώ στο χέρι της Ελένης, βάζοντας ξανά την Ελένη στο κάδρο της ενοχής για τον φόνο του Σέργιου, ενώ η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη σχέση της με τον Κυπραίο. Μια απόφαση που θα ανακατέψει ξανά την τράπουλα.

Η Σμαρώ, η χαρτορίχτρα, πλησιάζει την Ελένη για να μάθει πληροφορίες για τον φόνο του Σέργιου αυτή όμως τη διώχνει κακήν κακώς. Επηρεασμένη από τα λόγια της χαρτορίχτρας, η Μυρσίνη την καλεί στο σπίτι κι η Σμαρώ, εκμεταλλευόμενη τον πόνο της, αρχίζει να στήνει ένα βρώμικο σχέδιο εναντίον της Ελένης.

Η Σμαρώ πείθει τη Μυρσίνη πως είδε σε όραμα τον Σέργιο, κι εκείνος της υπέδειξε πως οι αποδείξεις για τον φόνο του κρύβονται στα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη, με τη βοήθεια του Κωνσταντή, σκάβει στο σημείο που της υποδεικνύει η Σμαρώ και βρίσκουν θαμμένα ενοχοποιητικά στοιχεία. Η Μυρσίνη είναι, πλέον, σίγουρη για την ενοχή της Ελένης. Αναγκάζει τον ενωμοτάρχη να καλέσει την Ελένη στο τμήμα για ανάκριση και να την προφυλακίσει μέχρι να εξιχνιαστεί η παράξενη υπόθεση. Θα μπορέσει η Ελένη να αποδείξει τα ψέματα της Σμαρώς ή η αλήθεια θα βγει στο φως;

Απελπισμένη με τη σύλληψή της, η Ελένη κάνει ότι μπορεί για να πείσει τον Προύσαλη πως η Σμαρώ ευθύνεται για όσα βρέθηκαν στο χωράφι της. Ο Κυπραίος, αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την πλεκτάνη της χαρτορίχτρας, προσπαθεί να βρει τα ίχνη της, μια ξαφνική καταιγίδα, όμως, δυσκολεύει το έργο του ίδιου και του Προύσαλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ