Ίλντα του GNTM: Η γνωριμία του Σκουλού με την Κάτια επηρέασε το αποτέλεσμα – ΒΙΝΤΕΟ

Για την εμπειρία της στο GNTM μίλησε η Ίλντα Κρόνι στο Happy Day. Το μοντέλο αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του reality μόδας αλλά και στη γνωριμία του Δημήτρη Σκουλού με την Κάτια πριν εκείνη δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι.

“Ήταν από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες, δύσκολη, ωραία, εχω εξελιχθεί ως άνθρωπος” είπε και τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν άδικο για την Κέισι. “Δεν είμαι ικανοποιημένη, πιστεύω ότι έγινε αδικία προς την Κέισι παρα πολύ μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις το μπορεί να είχε γίνει. Το κοινό είναι κάτι πολύ μεγάλο και το κοινό δεν μίλησε. Βλέπω ότι το κοινό αγαπάει πολύ την Κέισι και την Άννα Μαρία”.

“Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η γνωριμία του Σκουλού με την Κάτια. Όταν σου αρέσει μια κοπέλα από την αρχή, την έχεις προωθήσει να έρθει σ’ αυτό το παιχνίδι, αυτόματα στο μυαλό σου τη βλέπεις αλλιώς αυτήν την κοπέλα. Ήταν μία, ή η αγαπημένη του μπορώ να πω, και σίγουρα κάνει τη διαφορά. Από την αρχή είχα δει μεγάλη συνέχεια. Από το πρώτο πλατό είχε πει ότι η Κάτια είναι το φαβορί. Ξέρω ότι υπάρχουν δύο άνθρωποι που τη στηρίζουν πάρα πολύ. χει δυνατό χαρακτήρα, είναι καλό μοντέλο και λίγη υποστήριξη πάμε στον τελικό” είπε για την Κάτια η Ίλντα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ