Η Ασημίνα είναι η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το GNTM καθώς σύμφωνα με την κριτική επιτροπή είχε τη χειρότερη φωτογραφία.
“Δυστυχώς τελειώνει αυτό το πανέμορφο ταξίδι, είμαι τόσο στεναχωρημένη. Πραγματικά δεν ήθελα να φύγω, ήθελα να φτάσω μέχρι τέρμα, αλλά δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Έχω πάρει τόσα πολλά πράγματα, τόσες εμπειρίες που μόνο ένα ευχάριστο χαμόγελο μου αφήνει όλο αυτό και θα τα πούμε με όλα τα κορίτσια. Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω”, δήλωσε η Ασημίνα λίγο μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μοντέλων.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.σχολίασε κι εσύΑκολουθήστε το enikos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.grΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων30 λεπτά πρινΤραγωδία στα Τρίκαλα: Βρέθηκε απανθρακωμένη η σορός της πέμπτης εργαζόμενης της «Βιολάντα»
ENIKOS NETWORK