Συγκλόνισε η αποκάλυψη παίκτριας του MasterChef: Πρέπει να πληρώσω τα χρέη μου. Δεν έχω περάσει την καλύτερη ζωή εκεί έξω – ΒΙΝΤΕΟ

H Σπυριδούλα σε ένα ξέσπασμά της μετά την απόφαση του Σταμάτη να την αντιμετωπίσει στη δοκιμασία αποχώρησης μαζί με τον Πάνο, θέλησε να μιλήσει για τη ζωή της.

Η ίδια παραδέχτηκε on camera πως δεν θέλει να φύγει από το παιχνίδι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δύσκολη ζωή της, όπως είπε. Μίλησε μάλιστα για τον σύντροφό της, τον Απόστολο, που όπως είπε, τα δέκα χρόνια που είναι στο πλευρό της, έχει περάσει πολύ δύσκολα μαζί της. Αναφέρθηκε επίσης στα χρέη που όπως είπε έχει η οικογένειά της, μίλησε για τον χωρισμό των γονιών της αλλά και για τον γάμο της που επίσης με δυσκολία προσπαθεί να οργανώσει. Όπως αποκάλυψε σε προηγούμενο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής, οργανώνει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της για τις 8 Ιουνίου, χωρίς όμως να γνωρίζει αν μέχρι τότε θα έχει φύγει από το παιχνίδι.

Μέσα σε κλάματα και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, η Σπυριδούλα ήταν πολύ ταραγμένη, καθώς ένιωθε πως απειλείται προς αποχώρηση από το MasterChef.

Όπως είπε, το θεωρούσε πολύ πιθανό να φύγει από το ριάλιτι μαγειρικής, για το οποίο πάσχισε πολύ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: gossiptv

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ