Το αγώνισμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε όσα ξέρατε για το Survivor – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο ατομικό αγώνισμα ασυλίας στο “Survivor” θα παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ.

Το αγώνισμα όμως θα είναι αρκετά διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει έως τώρα, αφού η βασική ικανότητα που πρέπει να έχουν οι παίκτες, είναι η καλή… μνήμη.

Στα πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή “Survivor Πανόραμα”, βλέπουμε ότι πρώτοι θα διαγωνιστούν ο Μάριος – Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Διάσημοι» και «Μαχητές» μετά τον αγώνα θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου ο καθένας θα μπορεί να ψηφίσει υποψήφιο απ’ όποια ομάδα θέλει. Η αποχώρηση του παίκτη θα γίνει με βάση την κατάταξη της μεγάλης 24ωρης ψηφοφορίας.

Μπορεί οι «Μαχητές» στο αγώνισμα του επάθλου να αγωνίστηκαν ατομικά αλλά οι σχέσεις τους παρέμειναν στο πνεύμα του ομαδικού. Απόψε το βράδυ όμως ο καθένας θα πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του προκειμένου να προχωρήσει και στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Οι δύο καλύτεροι παίκτες του αποψινού αγώνα θα κερδίσουν την προσωπική ασυλία. Αργότερα, στο «Συμβούλιο του Νησιού» όλοι μαζί ψηφίζουν κι από την ψηφοφορία προκύπτει ένας υποψήφιος. Ακόμη δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση θα προταθούν από τους δύο παίκτες που έχουν κερδίσει την ατομική ασυλία. Στο τέλος του επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει ποιος παίκτης αποχωρεί από το “Survivor”, με βάση τη λίστα δημοτικότητας των παικτών.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ