Η Realnews σήμερα 18/12/2016

Με τίτλο: “Στο στόχαστρο της τρόικας τα ακίνητα των ταμείων” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews, η οποία φέρνει στο φως τη “νέα απειλή για συντάξεις και περίθαλψη”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Realnews:

– Οι δανειστές απαιτούν να ενταχθεί στο υπερταμείο για 99 χρόνια το σύνολο της περιουσίας των ασφαλιστικών οργανισμών, αξίας 1,4 δισ. Ευρώ.

– «Κόκκινη κάρτα» από Κομισιόν και ΔΝΤ στο σχέδιο της κυβέρνησης για τη δημιουργία κρατικής εταιρείας διαχείρισης.

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: “Αν δεν αλλάξουμε μυαλά η πατρίδα χάνεται!..” και αναφέρει χαρακτηριστικά: “Οι αρχηγοί μένουν κολλημένοι με πείσμα στα «παλιά». Δεν εννοούν να συλλάβουν τη μεγάλη αξία της «μηδενικής αρχής». Αρνούνται, δηλαδή, να βγάλουν την «πρίζα» τους από το μουχλιασμένο πολιτικό παρελθόν και να τη βάλουν στο λαμπρό εθνικό μέλλον”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Δεν βλέπω σύντομα εκλογές». «Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να αναστρέψει το κλίμα στον κόσμο, αλλά δεν θα τα καταφέρει. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη», επισημαίνει σε συνομιλητές του ο Κώστας Καραμανλής.

– Μέρκελ προς Τσίπρα: «Μην κάνετε πράγματα χωρίς να ρωτάτε». Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης του πρωθυπουργού με την Γερμανίδα καγκελάριο. Φόβοι για πολύμηνη καθυστέρηση στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

– Ντόρα Μπακογιάννη: «Τσίπρας και Σόιμπλε είναι δύο αλληλοτροφοδοτούμενα πρόσωπα που ναρκοθετούν το μέλλον της χώρας».

– Χριστόφορος Βερναρδάκης: «Στόχος μας είναι να καθιερώσουμε την 13η σύνταξη και να διευρύνουμε την επιστροφή πλεονασμάτων».

– Σεμπάστιαν Κουρτς, Υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην Τουρκία να μας εκβιάζει»

– «Η κόρη μου πετάγεται στον ύπνο της από τους εφιάλτες». Το ξέσπασμα του πατέρα της φοιτήτριας-θύματος του Αφγανού δολοφόνου που συγκλονίζει Ελλάδα και Γερμανία.

– SOS για τα νοσοκομεία. «Μας ζητούν να φέρνουμε από το σπίτι φάρμακα και κουβέρτες». Δραματικές καταγγελίες από ασθενείς και νοσηλευτές στην «R».

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Πολυπαιγμένο το έργο – τα παίξαμε να το βλέπουμε. Η κόπια φθείρεται, ο πασατέμπος τέλειωσε, διάλλειμα δεν γίνεται, η έξοδος δεν επιτρέπεται – το θρίλερ κατέβηκε απ’ την οθόνη και καθαρίζει έναν έναν τους θεατές…”.

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

-«Πάντα μου αρέσουν οι προκλήσεις!» Η Δέσποινα Βανδή μιλάει αποκλειστικά στην «R». Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που πετυχαίνει… double score στο musical «Mamma mia» και στο talent show «Rising Star», απαντά σε όσους βιάστηκαν να την κρίνουν πριν βγει στη σκηνή και αποκαλύπτει τι τη γοητεύει στον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη.

– Κάτι τρέχει με Φουρέϊρα – Μποτία. Η έξοδος της εντυπωσιακής τραγουδίστριας με τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στο Κολωνάκι πυροδότησε φήμες πως οι δυο τους έχουν έρθει κοντά τις τελευταίες ημέρες.

– «Η Αλίκη ήταν η αδελφή που δεν είχα». Η Ζωή Λάσκαρη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, αναφέρεται στη Βουγιουκλάκη και το πώς τη νανούρισε όταν «έφευγε», στον Λυκουρέζο που λατρεύει κι ας την απάτησε, αλλά και στις Μενεγάκη, Σκορδά.

– Τέρμα το κρυφτό. Η Αθηνά Πικράκη επιβεβαίωσε τις φήμες για επανασύνδεσή της με τον Γιώργο Τζαβέλλα, με μια selfie που ανέβασε κάνοντας το σχόλιο: «Μαζί σε όλα».

– «Φτάνουν πια τα ψέματα». Εξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, εξομολογήθηκε στον φιλικό της κύκλο ότι κουράστηκε να γράφουν ανακρίβειες για αυτήν.

– «Δεν κάνω ποτέ σκηνές ζηλοτυπίας!» Η Χριστίνα Πολίτη διαψεύδει στο περιβάλλον της δημοσιεύματα που την ήθελαν έξαλλη για το φλερτ του Κώστα Σπυρόπουλου με νέα ηθοποιό.

– Η Ελενα μετακόμισε για τον έρωτα. Στην Αθήνα περνάει τον περισσότερο χρόνο της η Ελ. Ράπτη, για να βρίσκεται στο πλάι του Λούκα Γιώρκα.

 

 

Σήμερα στη Realnews: Family Kitchen Cookbook, Harper’s Bazaar & Έκπτωση σε Θέατρα

 Family Kitchen Cookbook

Για πρώτη φορά στα ελληνικά το απόλυτο βιβλίο μαγειρικής της DK Books, για όλη την οικογένεια, με περισσότερες από 700 συνταγές.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

 

Χριστουγεννιάτικο Harper’s Bazaar

Το κορυφαίο περιοδικό μόδας στον κόσμο  παρουσιάζει εντυπωσιακά δώρα και τις καλύτερες αγορές για τις γιορτές

 

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

 

·Η Realnews σας πάει θέατρο 

Στα 2 εισιτήρια το ένα δώρο, για την παράσταση που επιθυμείτε.

Ισχύει και για την έκδοση των 2€

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ: 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ