Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έτσι παραμένει νέα – Τα μυστικά της ομορφιάς της με αυγό, παγάκια και λάδι

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” και αποκάλυψε τα μυστικά της ομορφιάς της.

Η αγαπημένη ηθοποιός που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο όχι μόνο με το ταλέντο της αλλά και με την εμφάνισή της, μοιράστηκε μπροστά στην κάμερα μερικά από τα μυστικά της νεότητάς της που περιλαμβάνουν και υλικά από την κουζίνα.

«Όταν ξυπνώ το μόνο που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου και ρίχνω νεράκι στο πρόσωπό μου. Δεν κάνω τίποτα και δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μία καλή κρέμα» σημείωσε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Κανένα αυγουλάκι βάζω καμιά φορά και παγάκια πριν μακιγιαριστώ. Το αυγό το αφήνω κανένα τεταρτάκι» πρόσθεσε ενώ τόνισε ότι κοιμάται 8 ώρες κάθε βράδυ. «Σηκώνομαι και είμαι ‘φράπα’, κούκλα. Αφού κοιτάζω εγώ τον εαυτό μου και λέω ‘είμαι τόσο ωραία;’. Πραγματικά θαυμάζω τον εαυτό μου που τον βλέπω, το πρόσωπό μου είναι μια χαρά».

«Κάνω χαμομήλι στα μάτια που τα ξεκουράζει. Τα μαλλιά δεν τα βρέχω στη θάλασσα κάθε μέρα. Τα βάζω μέσα σε σκουφάκι. Λούζομαι κάθε 7-8 ημέρες και μία φορά στους τρεις μήνες τους βάζω λάδι φαγητού» αποκάλυψε.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε και για τη διατροφή της τονίζοντας ότι προσέχει ιδιαίτερα. Περιλαμβάνει πρωινό με φρυγανιές, μέλι, πορτοκαλάδα και καφέ, καθόλου μεσημεριανό γιατί τα βράδια είναι καλεσμένη για φαγητό.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.