Ζιζέλ: Η συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Θα σε δω στα όνειρά μου»

Γνωστή έγινε πριν από λίγες ώρες η είδηση του θανάτου της μητέρας της Ζιζέλ. Η Βάνια Νονενμάχερ, όπως ονομαζόταν η μητέρα του μοντέλου, έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 28 Ιανουαρίου σε ηλικία 75 ετών έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Η Ζιζέλ θέλησε να αποχαιρετήσει και δημόσια την μητέρα της, κάνοντας μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram. Συγκεκριμένα το μοντέλο δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται η μητέρα της σε διάφορα στάδια της ζωής της.

Στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ζιζέλ έγραψε: «Αγαπημένη μαμά, πονάει να ξέρω ότι δεν θα μπορώ να σε αγκαλιάσω πια, αλλά ξέρω ότι πάντα θα μας προσέχεις. Ήσουν ένας άγγελος επί γης, βοηθώντας πάντα όλους γύρω σου. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι κόρη σου και που έμαθα από σένα. Σε ευχαριστώ που είσαι το καλύτερο πρότυπο αγάπης, δύναμης, συμπόνιας, θάρρους και χάρης. Θα φυλάξω για πάντα τις όμορφες αναμνήσεις που μοιραστήκαμε και θα ζω με τις αξίες που μου δίδαξες. Θα ζεις για πάντα μέσα από τις πολλές ζωές που άγγιξες. Σε ευχαριστώ που μου έδωσες πέντε κολλητές φίλες για μια ζωή. Θα σε δω στα όνειρά μου. Σε αγαπώ».

Η Βάνια Νονενμάχερ είχε αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της Βαλντίρ Μπούντχεν έξι κόρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ