Ζέτα Δούκα: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 παραχώρησε η Ζέτα Δούκα, μιλώντας μεταξύ άλλων για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν η ίδια και η μητέρα της το τελευταίο διάστημα. “Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι” εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

“Όσον αφορά στη μητέρα μου, ήταν κάτι το οποίο το γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνει. Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ήταν ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, ότι δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξέρεις τι σου γίνεται, να προλαμβάνεις κάποια πράγματα, και στην περίπτωση της μητέρας μου είχαμε βρει τους γιατρούς που άμα έφτανε σε αυτό το σημείο θα τη χειρουργούσαν. Οπότε όταν συνέβη αυτό μέσα στο Πάσχα ξέραμε πού θα πάμε, δεν ήμασταν στα χαμένα. Πιθανότατα η χρονοτριβή λίγων ημερών να της είχε στοιχίσει τη ζωή”, είπε η Ζέτα Δούκα.

Για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην ίδια και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, ανέφερε τα εξής: “Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, τα παρακολουθούσα. Μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν”. “Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως” πρόσθεσε και επισήμανε τη σημασία της πρόληψης και της σωστής επιλογής γιατρών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ