Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οι πρώτες δηλώσεις για το “Asia Express” μετά το “τέλος” από το GNTM

Το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι περιπέτειας, “Asia Express“, έρχεται στο Star από την επόμενη σεζόν και όπως έγινε γνωστό, τον ρόλο της παρουσιάστριας, μαζί με τον Πέτρο Πολυχρονίδη, αναλαμβάνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Μέσω ανάρτησής της στα social media την Τρίτη, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό της βήμα, αλλά και στην αποχώρησή της από το GNTM, στο οποίο συμμετείχε ως Art & Creative Director.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο είπε: “Με ρωτάτε, με ρωτάτε, με ρωτάτε. Το κινητό μου έχει κοκκινίσει. Λοιπόν ήρθε η ώρα να σας απαντήσω. Ναι όντως φεύγω για το Asia Express. Τι είναι το Asia Express; Η απόλυτη πρόκληση. Ένα ταξίδι περιπέτειας, ένα ταξίδι από το οποίο όλοι μας θα γυρίσουμε νικητές. Θα το δει την καινούργια σεζόν στο star channel. Περιμένω πως και πως. Η καινούργια σεζόν θα είναι φαντασμαγορική”.

Στη συνέχεια και όσον αφορά στο γνωστό ριάλιτι μόδας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: “Το GNTM το αγαπώ και θα συνεχίσω να το αγαπώ για πάντα. H μόνη διαφορά είναι ότι φέτος θα το απολαύσω μαζί με εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπκόρν από τον καναπέ μου.

“Περιμένω πώς και πώς την καινούργια σεζόν στο STAR. Θα τα πούμε σύντομα. Σας αγαπώ. Περιμένω πώς και πώς να σας δείξω όλο αυτό το ταξίδι στην Ασία”, κατέληξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Genevieve Majari (@genevievevv)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ