Ζαν Πολ Μπελμοντό: Συντετριμμένος ο Αλέν Ντελόν από τον θάνατό του

Συντετριμμένος δηλώνει ο Αλέν Ντελόν από τον θάνατο του Ζαν Πολ Μπελμοντό, που έφυγε από τη ζωή σήμερα 6 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 88 ετών. Τα δύο ιερά τέρατα του γαλλικού κινηματογράφου παρουσιάζονταν, λανθασμένα, όπως και οι δύο είχαν δηλώσει στο παρελθόν, ως αντίζηλοι.

Οι δύο θρυλικοί ηθοποιοί μοιράζονταν μία στενή φιλία και μαζί και τη μεγάλη οθόνη ως συμπρωταγωνιστές σε επιτυχημένες ταινίες.

Οο Αλέν Ντελόν, μιλά με σπασμένη από τη συγκίνηση φωνή στο CNews και συγκλονίζει καθώς εύχεται να πέθαινε ταυτόχρονα με τον Μπελμοντό.

“Τώρα θα προσπαθήσω να αντέξω… Θα ήταν ωραία να φεύγαμε μαζί. Είναι μέρος της ζωής μου, ξεκινήσαμε μαζί, είναι τώρα 60 χρόνια!” είπε το ιερό τέρος του γαλλικού σινεμά.

 

Οι δυο τους έχουν πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, όπως το “Παρίσι Καίγεται” του Ρενέ Κλεμάν το 1966, το “Borsalino” του Ζακ Ντερέ το 1970, το “Χίλιες και Μια Νύχτες” της Ανιές Βαρντά το 1995, το “Ανάμεσα σε Δυο Μπαμπάδες” του Πατρίς Λεκόντ το 1998.

Ο Μπελμοντό καθιερώθηκε ως ο “γοητευτικός άσχημος” της μεγάλης οθόνης. Πολλές φορές παρουσιαζόταν ως ο Γάλλος Τζέιμς Ντιν, ή ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ. Άνδρας σκληρός με κρυμμένες ευαισθησίες, συχνά σε ρόλους κυνικού ήρωα.

Στην αντίπερα όχθη, ήταν ο Αλέν Ντελόν, εκείνος με την αγγελική μορφή που μέσα του κρύβει έναν δαίμονα.

Τον Μάιο του 2019 οι δυο τους φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό Paris Match, σε ένα από τα πιο εμβληματικά εξώφυλλα του περιοδικού, που έτσι γιόρτασε τα 70 χρόνια έκδοσής του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ