Ξέσπασε σε λυγμούς ο Άγγελος Αντωνόπουλος: Δεν μπορεί να μην είναι παρών ο Καζάκος

Ξέσπασε σε λυγμούς ο Άγγελος Αντωνόπουλος μιλώντας για τον θάνατο του Κώστα Καζάκου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.  «Δεν είναι απώλεια, ο Καζάκος είναι παρών. Δεν μπορεί να μην είναι παρών ο Καζάκος» ανέφερε βουρκωμένος, και  χωρίς να μπορεί πει περισσότερα έκλεισε ευγενικά το τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο στο μετά το 2.30′

Τι είχε πει ο Κώστας Καζάκος για τον Άγγελο Αντωνόπουλο

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος ήταν καλεσμένος τον Φεβρουάριο του 2020 στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω”, με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τότε, ο Κώστας Καζάκος είχε μιλήσει για τον στενό του φίλο και κουμπάρο με πολύ θερμά λόγια.  

«Ο Άγγελος έχει χαρακτηριστικά σπάνια. Έφερε καινούργιο αέρα στο θέατρο» είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει για την Τζένη Καρέζη: «Γίνονταν κάτι ξενύχτια με το τάβλι και θυμάμαι τότε που αρρώστησε η Τζένη το 88′ όταν και εκδηλώθηκε η αρρώστια της, ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τι συνέβαινε. Και κάναμε τότε την τελευταία παράσταση του “Βυσσινόκηπου” χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα και έγινε μια σπουδαία παράσταση σαν να ήξερε όλος ο κόσμος τι συνέβαινε».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ