Ξέσπασε ο Σταύρος Σβήγκος: Θα έπρεπε να ντρέπονται – Θα απαντήσω νομικά

Τον έντονο εκνευρισμό του Σταύρου Σβήγκου προκάλεσαν δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και έκαναν λόγο για οικονομική καταστροφή του. Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και ανέφερε ότι θα κινηθεί νομικά.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε ότι: «Έχω πολλά νεύρα με αυτό είναι η αλήθεια. Είναι η πρώτη φορά που εκνευρίστηκα. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι ντροπής πράγματα. Κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και βρίσκουν τίτλο με αγκίστρι για να κάνει κλικ ο κόσμος.

Δεν είπα ποτέ μα ποτέ ότι βρίσκομαι σε οικονομική καταστροφή μετά το τέλος του «Έρωτα Φυγά», γιατί αυτό γράψανε. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Θα απαντήσω νομικά και αναλόγως».

Ακόμα σημείωσε πως: «Είναι ντροπής πράγματα αυτά. Δε σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Ξύπνησα την επόμενη μέρα το πρωί και είδα στο κινητό μου πολλά μηνύματα και ευχαριστώ πάρα πολύ αλήθεια και τους φίλους μου και άγνωστο κόσμο, που με ρώταγαν αν θέλω βοήθεια.

Και ρωτάω, αυτός που έγραψε αυτό το πράγμα, γιατί δεν το γράφει για έναν άνθρωπο που πραγματικά θέλει βοήθεια, που είναι στον δρόμο. Λίγο ντροπή και όχι φίλε, δεν είσαι δημοσιογράφος και δυστυχώς θα αναγκαστώ να απαντήσω, όπως πρέπει να απαντήσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ