Ξέσπασε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσει»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε σήμερα (3/2) ο Λάκης Λαζόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στην στάση της εκκλησίας απέναντι στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία απ’ αυτά.

Σχετικά με το κείμενο που θα διαβαστεί προς τους πιστούς την Κυριακή, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Το διάβασα πολύ προσεκτικά και είναι καθαρά ένα υποκριτικό κείμενο. Νομίζω ότι αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσει! Είναι άλλο πράγμα αν ένας έχει συντηρητικές απόψεις και φαίνεται αν ο άλλος πρέπει να έχει συντηρητικές απόψεις. Είναι μεγάλη η διαφορά και φαίνεται το ψέμα πια. Αυτή η εποχή έχει καταφέρει να κάνει ορατό το ψέμα».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Οι νέες γενιές ουσιαστικά δεν αντέχουν αυτή την τεράστια υποκρισία. Ξέρουν όλοι τι γίνεται στους κόλπους της εκκλησίας, όποιος πει ότι δεν ξέρει, είναι λάθος. Τελεία και παύλα, το γνωρίζουμε όλοι στη μεγάλη κλίμακα. Και καλά κάνουν. Δηλαδή ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει τις αμαρτίες. Η ζωή η ίδια ξεκινάει με απαγόρευση. «Μη το μήλο», «μη το μήλο» και το έφαγε το μήλο!

Η απαγόρευση διατάζει τη ζωή και μετά από αυτό υποτίθεται ότι φεύγει ο άνθρωπος, κατά την Ορθοδοξία, από τον Παράδεισο. Αλλά αρχίζει η ζωή και αμέσως είναι κανονισμένο όλο να σε συγχωρήσουν και να σε ξαναδεχθούν. Γιατί για να σε συγχωρήσουν θα πρέπει να υπάρχει ένας παπάς για να σε συγχωρήσει».

«Πιστεύω, αλλά όταν πάω σε μια εκκλησία και βλέπω να είναι ο παπάς μπροστά και να είναι οι Άγιοι σκελετωμένοι, είναι σαν να είναι ο κύριος του σπιτιού και να έχει πίσω τους υπηρέτες. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό το πράγμα. Και αυτά τα χρυσά και τα κολοκύθια που βάζουν επάνω τους για να μολύνουν και τους Αγίους, δεν χρειάζονται! Έχει καταργηθεί δηλαδή η απλότητα», εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ