Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες»

Μέσα από το podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα κατά των δημοσιογράφων και είπε χαρακτηριστικά ότι «Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες».

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Επίσης, φαίνεται από τον τρόπο που μιλάει ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, όσο δε από χιούμορ δεν διαθέτει σταγόνα, καμία σχέση.

Ήμουν μάρτυρας άλλωστε υπεράσπισης του Πανούση στην περιβόητη δίκη με τον Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες», ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι: «Αλλά, αν παραβλέψεις αυτό το δασκαλίστικο και κακότροπο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω εν πολλοίς μαζί του. Στο ότι αυτό το πράγμα που μαζεύονται σαν «ύαινες» οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν οποιαδήποτε ώρα θέλουν αυτοί και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί, επιτρέψτε μου να πω ότι αυτό δεν είναι το απόλυτα σωστό και να το συζητήσουμε».

«Και όπως στον βιασμό έτσι και στον τηλεβιασμό όταν ο ερωτώμενος δεν είναι καταδικασμένος ή ύποπτος για φόνο και όταν λέει «όχι», το ξέρουμε και στον βιασμό και ενδιάμεσα να το πει πρέπει να σταματήσεις. Πρέπει και εσείς να καταλαβαίνετε το «όχι» και όχι να συνεχίζετε. Όταν παρά το «όχι» συνεχίζουν οι δημοσιογράφοι, πραγματοποιείται το αδίκημα, που δεν υπάρχει ακόμα, του τηλεβιασμού. Αυτή η λογική ότι επειδή αυτός παίρνει ένα μεροκάματο, είναι υποχρεωμένος ο άλλος να απαντάει σε ό,τι π…ριά τον ρωτήσουν, είναι επίσης λάθος», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ