Ξεσπά η Μαίρη Συνατσάκη – “Θα μιλήσω με ονοματεπώνυμα”

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσω InstaStories αποκάλυψε ότι στην εταιρεία ρούχων που έχει μαζί την Αθηνά Οικονομάκου έλαβαν ένα περίεργο email.

Συγκεκριμένα, ένα από τα κατάστημα που πουλάει τα ρούχα τους, τους ενημέρωσε ότι γνωστό σχεδιαστικό brand αναγκάζει τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου καταστήματος να διαλέξουν ποια ρούχα θα πουλάνε.

«Λάβαμε ένα μέιλ για τρίτη φορά, από συνεργάτη μας, από κατάστημα που έχει τα ρούχα μας και μας ενημέρωσε ότι ένα άλλο brand ελληνικό τους έχει πει και τους αναγκάζει να επιλέξουν ανάμεσα σε εμάς ή αυτούς. Επειδή εγώ δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να υπάρξει μια τέτοια μαφιούλα ας το πούμε κι έτσι, θέλω να ξέρει ο άνθρωπος που το έκανε ότι αυτή τη στιγμή βγαίνω και δεν λέω το όνομά του, όμως, αυτή τη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου και στη δουλειά άλλων οικογενειών που δουλεύουν σ΄αυτή και παίζει με το ψωμί, στο επόμενο στόρι θα μιλήσω και με ονοματεπώνυμα και με μέιλ. Να προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας, είναι πολύ πολύτιμα. Ελπίζω αυτός ο άνθρωπος να νιώθει τη χαρά μέσα του και να απολαύσει αυτή την ωραία ζωή που κάνει και μας δείχνει στα social media» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Αθηνά Οικονομάκου με την οποία συνεργάζονται, συμφώνησε μαζί της και το έγραψε και η ίδια στο Instagram.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ