Ξεσπά η Μπρέντα του «Μπέβερλι Χιλς» για τον καρκίνο

Δικαστικές διαστάσεις πήρε η «μάχη» της Σάνεν Ντόχερτι με τον καρκίνο, καθώς η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον του πρώην μάνατζέρ της, κατηγορώντας τον ότι συνέβαλε στο να καθυστερήσει η διάγνωση της νόσου.

Η 45χρονη ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή από την σειρά “Μπέβερλι Χιλς”, διαγνώστηκε με καρκίνο στο μαστό, ενώ έκανε μαστεκτομή και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

«Εξαιτίας σας δεν διαγνώστηκε έγκαιρα ο καρκίνος. Αφήσατε την ασφάλεια να λήξει και καθυστέρησε η διάγνωση», υποστήριξε η ηθοποιός στην μήνυση που κατέθεσε, διεκδικώντας αποζημίωση 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η ηθοποιός έχασε την ιατρική της ασφάλιση το Φεβρουάριο του 2014, αφού η εταιρεία απέτυχε να πληρώσει τα ασφάλιστρα. Έτσι, δεν επισκεπτόταν τακτικά γιατρό για εξετάσεις, με αποτέλεσμα να μην ανακαλύψει αρκετά έγκαιρα ότι έχει καρκίνο. 

Όταν αποκαταστάθηκε η ασφάλιση, έκανε εξετάσεις και διαπίστωσε ότι είχε καρκίνο του μαστού, ενώ ο γιατρός την ενημέρωσε ότι ο καρκίνος θα μπορούσε, ενδεχομένως, να είχε σταματήσει, αν τον είχε προλάβει νωρίτερα.

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο στα δικαστήρια, οι δικηγόροι των δύο πλευρών κατέληξαν σε συμφωνία, οι λεπτομέρειες της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστές.

Διαβάστε επίσης:

Η Πετρουλάκη φωτογραφίζεται με την γιαγιά της – ΦΩΤΟ

Νανά Καραγιάννη: Έφτασα στον θάνατο

Γνωστή ηθοποιός πίστευε ότι το Snapchat είναι… πατατάκια

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ