Ξεκίνησε κόντρα της Ελένη Φουρέιρα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; – Όλο το παρασκήνιο

Μια νέα «κόντρα» φαίνεται να έχει ξεκινήσει μεταξύ δύο νέων και ταλαντούχων τραγουδιστών που δεν είναι άλλοι από την Ελένη Φουρέιρα και στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια φαίνεται να έχει ενοχληθεί αρκετά μετά από ανάρτηση που πραγματοποίησε ο τραγουδιστής στον λογαριασμό του στο instagram.

Ελένη Φουρέιρα: Ο γιος της μεγάλωσε και λέει τα πρώτα του λογάκια – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή είναι η ανάρτηση του Αργυρού και το σχόλιο της Φουρέιρα

«Ο 7 χρονών εαυτός μου δεν θα μπορούσε ποτέ να πιστέψει πως ο 37 χρονών εαυτός μου σήμερα θα κατακτούσε το πρώτο διαμαντένιο άλμπουμ στην Ελλάδα! Και αυτό το καταφέραμε μαζί! Σας υπόσχομαι ένα αξέχαστο DIAMOND TOUR αυτό το καλοκαίρι», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται να πειράχτηκε όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δημοσίευσε πως είναι ο πρώτος καλλιτέχνης με διαμαντένιο δίσκο στην Ελλάδα. Να σημειωθεί πως λίγη ώρα πιο πριν, η Ελένη Φουρέιρα, είχε αναρτήσει σε story της, το γεγονός πως εκείνη κατέχει τον πρώτο διαμαντένιο δίσκο στην Ελλάδα, με τα περισσότερα streams.

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», ο δημοσιογράφος, Νίκος Γεωργιάδης, είπε τα εξής: «Όταν η Ελένη Φουρέιρα έκανε την ανάρτηση και μας έλεγε πόσο χαρούμενη και συγκινημένη είναι που έχει το πρώτο Diamond άλμπουμ στην Ελλάδα, την ίδια μέρα, λίγη ώρα μετά, έκανε μια ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Αργυρός, γράφοντας το πόσο συγκινημένος είναι που έχει εκείνος το πρώτο Diamond άλμπουμ. Το πιο ενδιαφέρον και το πιο πιπεράτο είναι το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα κάτω από την ανάρτησή του, που του γράφει “#2” και καρδούλα. Σύμφωνα με τους συνεργάτες της η Ελένη Φουρέιρα μπορεί να το έκανε με αγάπη, αλλά στην πραγματικότητα ενοχλήθηκε από αυτό».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ