Ξεκινάει το φεστιβάλ κινηματογράφου Telluride

Ξεκινάει το φεστιβάλ κινηματογράφου Telluride

Τις πύλες του στο κοινό θα ανοίξει την Πέμπτη το φεστιβάλ κινηματογράφου, Telluride, στο οποίο θα παρουσιαστούν ταινίες από σκηνοθέτες όπως ο Τζέισον Ρέιτμαν, οι αδελφοί Κόεν και ο Αλεξάντερ Πέιν, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη εκπρόσωπος του φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει στις 29 Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του θα προβληθούν συνολικά 27 ταινίες μεγάλου μήκους, οι οποίες ανακοινώνονται μία ημέρα πριν την έναρξη του φεστιβάλ.

Το Telluride θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας και πριν από το Διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου του Τορόντο.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν θα είναι αυτή των αδελφών Κόεν με τίτλο «Inside Llewyn Davis» καθώς και το δράμα από τον σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν με τίτλο «Nebraska».

Στο φεστιβάλ θα προβληθεί επίσης η ταινία «Gravity» μια τρισδιάστατη κινηματογραφική παραγωγή με πρωταγωνιστές τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Σάντρα Μπούλοκ, οι οποίοι υποδύονται δύο αστροναύτες που έχουν εγκλωβιστεί στο διάστημα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ