Χαμένη στη μετάφραση η Λίντσεϊ Λόχαν- ΦΩΤΟ

Ένα μήνυμα ήταν αρκετό για να προκαλέσει σάλο στα social media. Ο λόγος για το “post” που έκανε, χθες το βράδυ, στο διαδίκτυο η Λίντσεϊ Λόχαν.

Η δημοφιλής ηθοποιός μετέφρασε το μήνυμα της εικόνας, που ήταν γραμμένο στα αραβικά, ως «Είσαι όμορφη».

Οι χρήστες όμως των social media δεν άργησαν να αντιληφθούν το λάθος της και να της το επισημάνουν, αφού η σωστή μετάφραση του μηνύματος ήταν «Είσαι ένας γάιδαρος».

Ακόμα και η τραγουδίστρια και ηθοποιός Κέλυ Όσμπορν, έσπευσε να σχολιάσει το λάθος της ηθοποιού.

Γι ακόμα μία φορά η Λόχαν έγινε περίγελος στα social media, αφού τον περασμένο Ιανουάριο είχε κάνει ένα παρόμοιο ατόπημα, όπου θέλοντας να γράψει για το θάνατο του βασιλιά Αμπντάλα, είχε σχολιάσει με τις λέξεις «Inshallah» και «Wallahi», που σημαίνουν «Θεού θέλοντος» και  «υπόσχομαι από το Θεό», δημιουργώντας την αντίδραση των Αράβων ομιλητών, επισημαίνοντας πως η διατύπωση ήταν λάθος και έξω από το πλαίσιο του θανάτου.

Lindsay Lohan slammed for ANOTHER photoshop fail

Η τελευταία της γκάφα, ωστόσο, ήταν πριν από μερικές εβδομάδες, που κατηγορήθηκε για Photoshop σε μία φωτογραφία της όπου φαινόταν με πολύ λεπτή μέση, όμως την πρόδωσαν τα σκαλοπάτια που βρίσκονταν στο πίσω μέρος τα οποία είχαν αλλοιωθεί στο σημείο, που η εικόνα είχε επεξεργαστεί στο Photoshop, με τους θαυμαστές της να την επικρίνουν και την ίδια να “κατεβάζει” τελικά τη φωτογραφία της.

Πηγή: mirror.co.uk  

 

Διαβάστε επίσης:

Στη δημοσιότητα η διαθήκη της Νταϊάνα

Σαρλίζ Θερόν: Δεν με αγχώνουν τα 40

Οι αντιδράσεις των καλλιτεχνών για τον Ρουβά και το “Άξιον Εστί” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ