Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα παιχνίδια της με τον Σπύρο Μαρτίκα στη θάλασσα

Ευχάριστες στιγμές στην Κάλυμνο φαίνεται πως απολαμβάνει η Βρισηίδα Ανδριώτου, μαζί με τον αγαπημένο της, Σπύρο Μαρτίκα.

Το μοντέλο που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε με τον φαρμακοποιό στο Survivor, ανέβασε στα social media μια ακόμη κοινή τους φωτογραφία με φόντο τη θάλασσα, με τους δυό τους αυτή την φορά να εμφανίζονται να κάνουν “ακροβατικά” στην παραλία.

Στην εικόνα που δημοσίευσε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βρισηίδα Ανδριώτου φωτογραφίζεται πάνω στα πόδια του συντρόφου της, ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος ανάσκελα και την έχει σηκώσει ψηλά.

“Ισορροπία είναι να συνεχίζεις να ποθείς αυτό που ήδη κατέχεις”, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Απολαυστικό ωστόσο, ήταν και το σύντομο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο TikTok η Βρισηίδα Ανδριώτου, στο οποίο η ίδια καταγράφεται να πέφτει κάτω, σε μια από τις προσπάθειες του ζευγαριού να πετύχει να ισορροπήσει.

“Με την 5η το πετύχαμε”, γράφει στην λεζάντα της δημοσίευσής της στο TikTok η Βρισηίδα Ανδριώτου.

@vrisiida_andrio Με την 5η το πετύχαμε 😂💪🏼 #trend #foryou #fy #couplegoals #kalymnosgreece #photoshot ♬ Under The Influence – Chris Brown

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ