Βρισηίδα Ανδριώτου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της από το Survivor – Τι είπε για τον Σπύρο Μαρτίκα

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, παραχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Το μοντέλο μίλησε μεταξύ άλλων για τα όσα έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης και το ειδύλλιο της με τον Σπύρο Μαρτίκα. 

“Νιώθω ότι η ζωή μου ήταν η καλύβα και όχι αυτή που είμαι τώρα. Μου λείπει πάρα πολύ το σανίδι. Δεν ήμουν από τα άτομα που μάζευε τσόχες. Δεν ήθελα τσόχες, ήθελα σανίδι. Μου λείπουν ήδη τα παιδιά”, είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου και πρόσθεσε για την αποχώρησή της: “Δεν το περίμενα, γιατί δεν ένιωθα ότι έχει έρθει η ώρα μου, γιατί είχα αρχίσει να ανεβαίνω και αγωνιστικά και ο στόχος μου ήταν να φτάσω στο ατομικό. Περίμενα να φύγει ο Τάλα. Έπαθα σοκ”.

“Για μένα το Survivor δεν είναι επιβίωση από τις κακουχίες και από το φαΐ, αλλά επιβίωση από τους ανθρώπους. Ήξερα ότι θα αντέξει η Βρισηίδα, αλλά δέχτηκε πολύ πόλεμο. Δεν περίμεναν ότι θα αντέξω. Γκρίνιαζα κι όταν νικούσα, γιατί είχα κούραση. Το σώμα μου δεν άντεχε. Ήρθα στο πιο δύσκολο Survivor. Mου έβγαινε η κούραση, η ζέστη και ήμουν η μόνη γυναίκα που είχα τα γυναικολογικά μου”, συνέχισε.

;O

Αναφορικά με την σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: “Όλοι μου οι σύντροφοι που είχα με πρόσεχαν, με φρόντιζαν και με είχαν σαν πριγκίπισσα. Ο Σπύρος άρχισε να με προσέχει πάρα πολύ. Με γοήτευσε η συμπεριφορά του, είναι ένας άντρας δεν είναι παιδάκι. Στην ένωση που τον είδα περιποιημένο με τα ρουχαλάκια του και αυτός εμένα, με πλησίασε να χορέψουμε και αυτό μας έφερε πολύ κοντά”.

“Δύο μέρες δεν θέλαμε να κοιταζόμαστε με τον Σπύρο, μετά ξεκινήσαμε ξανά τα βλέμματα, το πάθος δεν έσβησε. Ο Σπύρος μου έλεγε πολλά πίσω από τις κάμερες. Εκείνος δεν ήθελε να φανεί στον κόσμο ότι γυρίζει πίσω σε εμένα. Αυτός ήθελε να γυρίσει πίσω, μου το είπε. Είμαι σίγουρη ότι τον νοιάζει που έφυγα. Τώρα τελευταία ήμασταν λίγο κρυφά, από τις ομάδες και τα παιδιά. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Σπύρο όταν βγει, να δούμε αν θα ταιριάζουμε και έξω από το παιχνίδι”, σημείωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ