Γιάννης Στάνκογλου: Η δουλειά στην οικοδομή σε ηλικία 14 ετών και οι προτάσεις για το Netflix

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα αλλά και τις προτάσεις που είχε από το εξωτερικό.

“Θυμάμαι την πρώτη μου δουλειά, ήμουν 14 χρονών, έχω και ένσημα” ανέφερε ο Γιάννης Στάνκογλου λέγοντας πως ήταν στην οικοδομή με τον πατέρα του.

“Ήταν μία εμπειρία που και με έχει καθορίσει και με έμαθε πολλά πράγματα. Κατ’ αρχήν να μην φοβάμαι τη δουλειά όποια και να είναι αυτή και να στηρίζομαι σ’ εμένα” δήλωσε ο ηθοποιός.

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει“, μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Ο ίδιος ανέφερε πως του αρέσουν πολύ οι καλοκαιρινές περιοδείες ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό όταν έχασε στη θάλασσα τα δαχτυλίδια του ρόλου που υποδυόταν στην Επίδαυρο και τα βρήκε έπειτα από 8 ώρες αναζήτησης.

 

Οι προτάσεις από το εξωτερικό

“Με έχουν πάρει πάρα πολλές φορές τηλέφωνο για δουλειές και για το Netflix και για ταινίες και για μεγάλου μήκους και για μικρού μήκους. Έχω κάνει δύο – τρία πραγματάκια στο παρελθόν. Αλλά όταν έχεις μία θεατρική παράσταση που έχεις δώσει τον λόγο σου και πρέπει να παίζεις όλο τον χειμώνα, όταν έχεις μία σειρά, μία ταινία, είναι πάρα πολύ δύσκολο να πεις ναι έρχομαι” υποστήριξε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ