Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αναφορά στο Survivor και στο πρόβλημα υγείας που της προκάλεσε

Ταλαιπωρημένη εμφανίστηκε στα social media την Τρίτη (2/8) η Βρισηίδα Ανδριώτου λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει κι όχι μόνο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ανέβασε ένα βίντεο στο InstaStory της στον προσωπικό της λογαριασμό, στο οποίο φαίνεται να έχει ξαπλώσει στο κρεβάτι της, ενημερώνοντας παράλληλα τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

«Ή θέλω ξεμάτιασμα ή κάτι έχω πάθει. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, έχω μια ατονία, μια ζαλάδα. Είμαι πάρα πολύ χαλιά και δεν θέλω να σηκωθώ», λέει στο απόσπασμα το μοντέλο.

Λίγο αργότερα η Βρισηίδα Ανδριώτου επανήλθε με νέο στόρι στο προφίλ της, μέσω του οποίου ξεκαθάρισε στους follower της πως: «Δεν έχω κορώνα. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο. Είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πολύ αίμα. Οπότε σήμερα με έχει πιάσει περισσότερη κούραση από όλες της μέρες».

Μάλιστα, σε σχόλιο στην ίδια ανάρτηση υπογράμμισε ότι: «τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω ότι 6 μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο».

Ακολουθούν τα όσα ανέβασε η Βρισηίδα Ανριώτου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ