Βραβεία Grammy 2024: Ιστορικό ρεκόρ για την Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Μάλιστα αυτή τη φορά η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια έγραψε ιστορία στα φετινά Βραβεία Grammy.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια το βράδυ της Κυριακής (4/2) κέρδισε άλλο ένα βραβείο Grammy για «Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς». Αυτό είναι το τέταρτο που παίρνει στην κατηγορία αυτή.

Με το συγκεκριμένο βραβείο η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε ιστορία καθώς έγινε η πρώτη τραγουδίστρια που κερδίζει Grammy «Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς» για τέταρτη φορά. Το ίδιο ρεκόρ μέχρι σήμερα είχαν μόνο οι Στίβι Γουόντερ, Φρανκ Σινάτρα και Πολ Σάιμον.

Η Τέιλορ Σουίφτ ανέβηκε στη σκηνή και παρέλαβε το βραβείο από την Σελίν Ντιόν, η οποία πραγματοποίησε μία εμφάνιση – έκπληξη στη «μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής».

Μέχρι τώρα η Σουίφτ είχε 12 βραβεία Grammy, ενώ είχε υπάρξει 29 φορές υποψήφια. Συνολικά έχει κερδίσει τέσσερις φορές Grammy «Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς». Η πρώτη ήταν το 2010 για το άλμπουμ «Fearless», ενώ φέτος κέρδισε το βραβείο για το άλμπουμ της «Midnights». Τα άλλα δύο βραβεία τα είχε κερδίσει για τα άλμπουμ της «1989» και «Folklore» το 2014 και το 2021 αντίστοιχα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ